HD PENTAX-D FA645 MACRO

Pressemelding fra Focus Nordic 11. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt makro objektiv til Pentax 645D

HD PENTAX-D FA645 MACRO 90mm F2.8 ED AW SR Et nytt makro- og portrettobjektiv til Pentax profesjonelle SLR mellomformatkamera, 645D.

Pentax objektivserie til mellomformatkameraet 645D fortsetter å vokse. Dette nye objektivet har Pentax nyutviklede antirefleksbehandling, Pentax-original HD coating, og innebygget bildestabilisering.

Ideelt for portrettfotografering

På et PENTAX 645D digitalt mellomformatkamera tilsvarer brennvidden 71mm i 35mm format (65mm på et 645 analogt kamera). Med to ED (extra-low dispersion) linseelementer og et asfærisk element, leverer dette objektivet meget høy oppløsning over hele bildeflaten og kromatisk forvrengning minimeres.

Med stor blenderåpning gir objektivet en vakker bokeh (elegant uskarphet i bakgrunnen) som er ideelt for portrettfotografering. Nedblendet blir objektivet knivskarpt og egner seg godt for detaljrike bilder. Makroinnstillingen tillater en forstørrelse på 0,5 ganger.

Objektivet har Pentax nyutviklede HD coating. Sammenlignet med konvensjonell multicoating gir denne bedre lystransmisjon og mindre reflekser.

PENTAX-original, bildestabilisering

Dette er det første objektivet med Pentax SR bildestabilisering i objektivet. Konstruksjonen kompenserer for opp til 3,5 lukkertrinn.

Værsikret

Objektivet inngår i AW-serien, som betyr at det er værsikret og støvtett. Dette ved hjelp av 11 forseglinger i objektivet. Sammen med den værsikrede 645D gir det en utrustning som klarer outdoor-fotografering uten problemer.

Øvrige funksjoner I. Quick-Shift Focus for rask veksling til manuell fokusering II. SP (Super Protect) coating beskytter frontelementet for smuss og riper III. Perfekt rund blenderåpning, som gir en vakker bokeh

Pris og levering

Pris og leveringsinformasjon vil bli offentliggjort på Photokina.

Powered by Labrador CMS