Ilford Galerie Prestige

Pressemelding fra Focus Nordic 14. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kunst fra Ilford

ford forsetter å utvide sitt sortiment av fotopapir for blekkskrivere.  Nå lanserer Ilford 4 nye kunstpapir i Galerie Prestige serien.

Ilford GALERIE Prestige Gold Cotton Smooth 330gsm

Gold Cotton Smooth og Textured er to tradisjonelle ”mould-made” papirer, produsert av 100% bomull og uten bruk av optiske blekere. Dette gjør at bildene dine har de beste forutsetninger for å holde seg år etter år, uten at kvaliteten forringes.

Gold Cotton Smooth er det riktige valget innen fine art hvis man ønsker et glatt bomullspapir med best mulig skarphet, et høyt dynamisk omfang og detaljrikdom.

Gold Cotton Textured har en høyere tekstur i overflaten og representerer det mest ”kreative” papiret i Ilfords portefølje.

GALERIE Prestige Gold Cotton serien er det riktige valget for produksjon av utstillinger, portfolio, og kunst-reproduksjoner.

Papirene er helt fri for optiske blekere, slik at de tilfredsstiller alle krav til lagring og levetid.

Egenskaper:

GALERIE Prestige double-sided Fine Art Smooth 220gsm og Fine Art Textured 220gsm

GALERIE Prestige dobbeltsidig Fine Art Smooth og Textured komplementerer GOLD Cotton serien med sin hvitere base, og dermed muligheten for en høyere kontrast. Laget av en Alpha cellulose base, med en 2-sidig coating, som lar deg skrive på begge sider av papiret.

Den rene hvite basen gir deg muligheten til å produsere bilder med høyere kontrast, brilliante farger, og spennende sort/hvitt kopier. 

Med muligheten for å skrive på begge sider er papiret skreddersydd for produksjon av høykvalitets-album og portfolio.

Et cellulose-innhold på opp til 93% gir disse papirene mange av de samme kvalitetene som et Premium bomullspapir innehar.

Papiret kommer i to varianter, Smooth og Textured. 

Egenskaper:

Fargeprofiler

For best mulig resultat bør du laste ned ICC-profiler til din skriver. De finner du her: http://www.ilford.com/en/support/printer-profiles/

Pris og levering Papiret blir levert i alle størrelser, fra A4 og opp til 44 tommer ruller, og det vil være i handelen fra mars 2013 i følgende størrelser/forpakninger/priser:

Galerie Prestige Fine Art Smooth og Fine Art Textured Ark:

Ruller:

Galerie Prestige Gold Cotton Smooth og Gold Cotton Textured Ark:

Ruller:

Powered by Labrador CMS