Kowa Genesis 22

Pressemelding fra Focus Nordic 2. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny japansk kompaktkikkert i premiumklassen

Kowa Genesis 22 er en kompaktkikkert, den eneste i sitt slag på markedet med XD/ED-glass. Genesis er for de som stiller høye krav til kikkerten sin, men som samtidig vil ha muligheten til å ha den med i lommen.

Imponerende ytelse

Til tross for størrelsen er Genesis 22 lyssterk og lett å se i, også med briller. Den finns med 8x eller 10x forstørrelse og veier kun 315 gram (8x22), dette takket være valget av magnesium i kikkerthuset, som er både lett og sterkt.

Foruten den enestående skarpheten som er et kjennetegn for Kowa, har Genesis 22 også et uvanlig stort synsfelt for å være en kompaktkikkert, hele 131 meter (8x22) ved 1000 meters avstand. Det gjør at man enkelt kan følge et bevegelig objekt som f.eks. en fugl.

Den er vanntett og fylt med tørr nitrogengass, noe som gir et overtrykk i kikkerten, som igjen forhindrer forekomst av kondens eller dugg mellom linsene.

Frontlinsene er behandlet med KR-coating, et belegg som er vann-, fett- og smussavvisende. Overflatebehandlingen gjør det enkelt å holde linsene rene.

”Jeg har jobbet med kikkerter i over 30 år, men har aldri sett en kompaktkikkert i denne klassen tidligere”, sier Hasse Bergquist, Product Manager hos Focus Nordic AB, ”Kowa har valgt de beste materialene både optisk, mekanisk og designmessig.”

Spesifikasjoner

Pris og levering

Genesis 22 kommer for levering i løpet av september, og koster:

Kowa Genesis 22 8x22, Ca.pris: kr 7.945,- inkl. mva.

Kowa Genesis 22 10x22, Ca.pris: kr 8.395,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS