Lowepro Flipside Sport AW

Pressemelding fra Focus Nordic 23. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lowepro lanserer lette ryggsekker for sport og dagsturer

Lowepro, ledende produsent av beskyttelse for fotografisk utstyr og portabel elektronikk, lanserer en ny og innovativ kameraryggsekk: Flipside Sport AW. Den kommer i to størrelser og har funksjoner som ryggåpning, løs og uttakbar kameradel og allværsbeskyttelse. Under utviklingen ble det lagt stor vekt på å maksimere bærekomforten.

En kompakt og lav profil innebærer at man kan ha med seg mye utstyr samtidig som man med letthet kan bevege seg på fjellturer eller i utfordrende terreng på sykkel eller ski.

"En komfort-detalj som vil settes pris på er perforert polstring med fuktighetstransporterende luftekanaler i ryggen og på skulderstroppene", sier Knut Kalland hos Focus Nordic, Lowepros norske importør.

Det unike systemet med adkomst fra ryggsiden gjør at utstyret er tilgjengelig umiddelbart uten at man behøver å ta av ryggsekken. Dette gjør også at man slipper snø og vann på bæresystemet når man legger sekken på bakken. Sekken kan også enkelt vris frem til magen med magebeltet på, der den skaper en stabil arbeidsplattform.

En annen spesiell egenskap er at hele kameradelen kan tas ut og oppbevares et annet sted, mens ryggsekken blir en lett og smidig dagstursekk. Det er også en egen lomme for 1-liters vannbeholder (følger ikke med) samt et stabilt feste for et kompakt fotostativ på siden av sekken.

Andre egenskaper: fester for staver/isøks, innvendig lomme med glidelås, flere remmer for å innstille skreddersydd passform, Lowepros patenterte innebygde allværsbeskyttelse (AW Cover) som beskytter sekken og utstyret mot vær og vind samt at sekken er laget i en lett, elastisk og slitesterk 210D trippel-ripstop nylon med PU-overflate.

Flipside Sport 15L AW har plass til et pro-DSLR kamera med montert 300mm/ F2.8 objektiv, ett til tre ekstra objektiver eller blitzer, stativ, vannbeholder, kabler, minnekort, bruksanvisning og annet tilbehør.

Flipside Sport 10L AW rommer et DSLR kamera med montert 70-200mm f/2.8 objektiv, ett til to ekstra objektiver eller blitzer, stativ, vannbeholder, kabler, minnekort, bruksanvisning og annet tilbehør.

Flipside Sport AW kommer i to farger: Orange eller Galaxy Blue, begge med lysegrå uthevende detaljer.

Pris og tilgjengelighet

Flipside Sport 10L AW og Flipside Sport 15L AW blir tilgjengelige i butikk i løpet av august 2012. Utsalgspriser vil være ca. 1300,- / ca. 1600,- kr inklusive mva.

Mål og vekt

Flipside Sport 10L AW Innvendig (kamerarommet): 18,5 x 13,5 x 35 cm Vekt: 0,9 kg

Flipside Sport 15L AW Innvendig (kamerarommet): 21 x 19,5 x 41 cm Vekt: 1,1 kg

Powered by Labrador CMS