Lowepro Flipside Sport

Pressemelding fra Focus Nordic 5. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny sportslig fotoryggsekk fra Lowepro

Lowepro, ledende produsent av vesker for foto-utstyr, lanserer Flipside Sport 20L, en ”storebror” til 15L- og 10L-modellene som ble lansert i høst.

Akkurat som sine småsøsken er dette en lett fotoryggsekk, ment for bruk på ulike sportsaktiviteter som f.eks. sykling, ski og fjellklatring. Med enkel tilgang til kameraet uten at ryggsekken behøver å tas av, gir den muligheter til å ta bilder som ellers ikke ville blitt tatt.

Ryggsekken har en uttakbar kamerainnredning og naturligvis Lowepros klassiske allværsbeskyttelse innebygget.

”Vi lanserte de første modellene av Flipside som en løsning for fotografer som driver med utendørsaktiviteter og trenger å ha fotoutstyret med seg”, sier Lasse Ericson, produktsjef hos Focus Nordic. ”Med Flipside Sport 20L utvides familien med en ryggsekk som har samme fordeler som de tidligere, men med mer plass. I 20L-modellen får man f.eks. plass til kamerahus med batterigrep og påmontert 300mm F/2,8”.

20 liter beskyttet oppbevaring Til tross for at denne ryggsekken bare veier 1,6 kg så har den plass til en proff DSLR med batterigrep og påmontert 300mm F/2,8 objektiv, et ekstra kamerahus med grep, 2 ekstra objektiver og en blits, pluss en mengde tilbehør, 1,5 liters drikkebeholder (ikke inkludert), turstaver, is-øks, samt personlig tilbehør. I tillegg finnes en spesial-lomme for iPad.

Pris og tilgjengelighet

Flipside Sport 20L blir tilgjengelig i butikk i april, og vil koste ca. kr 1.895,- inkl. mva.

Den kommer i fargene oransje og galaxy blå, begge med grå detaljer.

Powered by Labrador CMS