Lowepro Passport

Pressemelding fra Focus Nordic 23.april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

To nye vesker i Passport-serien fra Lowepro

Mange brukere ønsker nå en fotoveske med et design som ikke nødvendigvis signaliserer at det er fotoutstyr man bærer på. På grunn av dette har de nye Passport-veskene fra Lowepro blitt en suksess. Nå utvides serien med to nye modeller, Passport Backpack & Passport Messenger.

”Passport-veskene gir brukerne mulighet til både å bære fotoutstyret sitt, en laptop og personlig utstyr i en diskret og fin veske”,sier Hans Venshøj Poulsen, Nordic Product Manager hos Focus Nordic AB.”Modellene har en fotoinnsats hvor fotoutstyret er godt beskyttet. Innsatsen kan enkelt tas ut dersom man ønsker å bruke vesken til noe annet”. 

Passport Backpack

Har plass til f.eks. et CSC-kamera (speilløst) eller kompakt DSLR (som f.eks. Nikon D3200 med 18-55mm), ett ekstra objektiv, 13” laptop, smartphone og personlig utstyr. Backpack-modellen finns i svart. 

Passport Messenger

Har plass til f.eks. et CSC-kamera (speilløst) eller kompakt DSLR (som f.eks. Nikon D3200 med 18-55mm), ett ekstra objektiv, 13” laptop, smartphone og personlig utstyr. Messenger-modellen finns i svart og grå/orange. 

Pris og tilgjengelighet

De nye modellene kommer for levering i løpet av mai, og vil koste: 

Powered by Labrador CMS