Lowepro Photo Sport Pro 30 L AW

Pressemelding fra Focus Nordic 2. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Enda en sportig fotoryggsekk fra Lowepro

Lowepro har den siste tiden lansert ryggsekker for sport- og fritidsfotografer, og nå lanserer de en ny toppmodell i Photo Sport Serien. Denne gangen er det en 30-liters sekk som er skreddersydd for den aktive profesjonelle fotograf og avanserte amatører.

I tråd med Lowepro sine andre sekker i Photo Sport serien, er designet optimalisert for ulike sportsaktiviteter, som for eksempel sykling, ski og fjellklatring.

Med enkel tilgang til kameraet, uten at man må ta av seg ryggsekken, gir man fotografen muligheter til og ta bilder som ellers ikke ville blitt tatt.

Ryggsekken har et kamerainteriør med "Ultra-Cinch Chamber" som er en smart løsning for å holde utstyret trygt og stabilt, selv under ekstreme aktiviteter. Hele interiøret kan løftes ut av sekken i ett grep, og selvsagt leveres den med Lowepros klassiske All-værs beskyttelse.

"Helt siden vi lanserte de første Photo Sport-sekkene i 2011 har vi mottatt henvendelser om en større versjon, og nå er den her. Dette vil bli en favoritt hos mange", sier Lasse Ericson, Product Manager hos Focus Nordic.

30 liter beskyttet lagring

Sekken har hele 30-liters kapasitet, veier kun 1,7 kg og rommer: en proff DSLR-modell med batterigrep, påmontert 70-200mm F/2,8 objektiv, lader, blits, et bredt utvalg av tilbehør, 2 liter væske beholder (ikke inkludert), turstaver og personlige eiendeler.

Behagelig å bære Sekken er justerbar for å gi optimal komfort og muligheter til å regulere til din størrelse.

Priser og tilgjengelighet

Photo Sport Pro 30 L AW vil være tilgjengelig hos velutstyrte fotografiske forhandlere f.o.m. april og vil koste ca. kr 1.900,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS