Lowepro Photo Sport Shoulder 12L og 18L

Pressemelding fra Focus Nordic 29. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lowepro lanserer ny slingmodell i to størrelser

Lowepro, som den seneste tiden har lansert en rekke ryggsekker for aktive fotografer, kommer nå med to slingmodeller i samme materiale. Det betyr lette vesker i slitesterkt materiale, som ikke ser ut som typiske fotovesker.

Lowepro Photo Sport Shoulder 18L og 12L har fleksibel innredning som enkelt kan tilpasses tradisjonelle DSLR-kameraer og de nye speilløse systemkameraene. Hele innmaten kan også enkelt løftes ut, hvis man ønsker å la kameraet ligge hjemme og bare ha med seg en fin veske på byen.

”Dette er egentlig en videreutvikling av Passport Sling som er en av våre mest etterspurte modeller, laget i et teknisk lettvekts-materiale med høy slitestyrke som kjennetegner Photo Sport-serien”,sier Lasse Ericson, produktsjef hos Focus Nordic.

For mange ulike typer utstyrI tillegg til den fleksible fotoinnredningen som enkelt kan tilpasses de ulike kameratypene, finnes det også et eget rom for nettbrett, minnekort og personlig tilbehør.

Behagelig å bære

Bæreremmen er justerbar for å gi optimal komfort, og justeres enkelt etter bæremåte, som vanlig skulderveske, eller slingveske hengende på siden eller på ryggen.

Photo Sport Shoulder 18L

Denne største modellen er 16x13x19,5 cm og veier 0,5 kg. Den har plass til et større DSLR-kamera med 24-70mm (f.eks. Nikon D800 kamerahus med Tamron 24-70 F/2,8), vannflaske, nettbrett (opp til 10”), samt diverse fototilbehør og personlig utstyr.

Alternativt et kompakt systemkamera (speilløst, som f.eks. Panasonic G5) + to ekstra objektiver, vannflaske, nettbrett (opp til 10”), samt diverse fototilbehør og personlig utstyr.

Photo Sport Shoulder 12L

Denne mindre modellen er 12,5x10,5x15,5 cm og veier 0,4 kg. Den har plass til et mindre DSLR-kamera med 18-55mm (f.eks. Nikon D5200 kamerahus med 18-55mm), vannflaske, nettbrett (opp til 10”), samt en mengde mindre fototilbehør og personlig utstyr.

Alternativt et kompakt systemkamera (speilløst, som f.eks. Panasonic G5) + et ekstra objektiv, vannflaske, nettbrett (opp til 10”), samt en mengde mindre fototilbehør og personlig utstyr.

Farge

Begge modellene kommer i kombinasjonen Purple/Grey.

Pris og tilgjengelighet

Photo Sport Shoulder 12L og 18L vil være tilgjengelig i butikk i juni, og vil koste ca. kr 750,- respektive kr 850,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS