Lowepro Pro Tactic, Hardside, Trekker og Toploader

Pressemelding fra Focus Nordic 15. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lowepro satser stort på nye profesjonelle fotovesker

Lowepro, som fra før er størst på fotovesker blant både yrkesfotografer og hobbyfotografer, slipper ikke mindre enn fire nye profesjonelle serier i høst. Veskene vises for første gang på Photokina-messen i Köln som pågår 15/9 – 21/9.

Lowepro Pro Tactic Serien

Denne helt nye serien med ryggsekker lanseres i to størrelser, 350 AW & 450 AW. Arbeidet med serien har pågått i lang tid, og Tim Grimmer, varemerkeansvarlig på Lowepro, sier dette om de nye ryggsekkene;”Pro Tactic har generert mer energi og interesse internt enn noen annen veske jeg vært involvert i. Vi gleder oss til å se hvordan fotografer kommer til å bruke dem.” 

Pro Tactic ryggsekkene har hele 4 adkomst-muligheter. Den kan åpnes i ryggen når man trenger full oversikt og tilgang til alt. Åpnes i toppen som en tradisjonell ryggsekk, og dessuten finns åpninger på begge sidene som gjør det mulig å ta fram et kamera mens man fortsatt har ryggsekken på ryggen. 

Begge modellene har Lowepros SlipLock™-system, og i større mengde enn noen modell tidligere. Dette gjør at ekstra vesker, tilbehør etc. kan festes i stort sett hva som helst. Sekken blir levert med hele fem tilbehør i SlipLock ™-systemet; en flaskebeholder, en tilbehørsveske, en stativholder og to festeremmer. 

Pro Tactic serien er den første sekken fra Lowepro som benytter det praktiske PALS Webbing og Molle systemet. Dette gir brukeren en rekke muligheter til å feste nær sagt alt av tilbehør.

Begge modellene har dessuten Lowepros patenterte allværsbeskyttelse (AW) og ActiveZone System™, et bæresystem som avlaster skuldrene. Midjebeltet er avtakbart, noe som kan forenkle pakkingen ved reiser. 

Pro Tactic 350 AW 

Pro Tactic 450 AW 

Pris og tilgjengelighet 

Pro Tactic-serien leveres i november og vil koste: 

Lowepro Hardside Serien 

Ytterligere en helt ny serie for ekstrem beskyttelse av utstyret, testet og gradert for IP67, noe som tilsvarer 100% beskyttelse mot støv og sand, samt vanntetthet i minst 30 minutter på dyp ned til 1 meter. Veskene består av et hardt hus i ABS-plast og en myk innredning som enkelt kan tas ut. Innredningen har dessuten en bæresele som forvandler den til en ryggsekk.

Serien kommer i første omgang i tre modeller som alle har automatisk trykkutjevning ved åpning. I stedet for en spesiell ventil så utjevnes trykket automatisk når vesken åpnes.

Hardside 300 Photo 

Hardside 400 Photo 

Hardside 200 Video 

Pris og tilgjengelighet 

Hardside-serien kommer i november og vil koste: 

Lowepro Pro Trekker Pro 

Trekker serien har vi hatt i noen år, så disse tre nye modellene er helt enkelt en videreutvikling og tilpasning til moderne kamerautstyr. Pro Trekker er Lowepros største ryggsekker og er beregnet på mye utstyr, hvilket også innebærer stor tyngde. I de nye modellene har hele bæresystemet derfor blitt enda bedre for å skåne skuldre og rygg. Lowepros ActiveLift System ™ flytter tyngden fra skuldre og brystregionen til hoftene, der kroppen tåler tyngde best. De er justerbare i forhold til hvor høy man er og har ventilasjon mot varme. 

Pro Trekker 450 AW 

Pro Trekker 650 AW 

Lens Trekker 600 AW 

Pris og tilgjengelighet 

Pro Trekker-serien leveres i november og vil koste: 

Lowepro Toploader Pro serien 

Også når det gjelder Toploader Pro handler det om nye oppdaterte erstatnings-modeller for nåværende serie. Man har hørt på tilbakemeldinger fra fotografer og modifisert modellene etter det. Bl.a. er nå allværsbeskyttelsen (AW) gjort enda bedre og dekker nå hele vesken. Nytt er også at brystselen nå inngår i veskene. 

Toploader Pro 70 AW II 

Toploader Pro 75 AW II 

Pris og tilgjengelighet 

Toploader Pro-serien leveres i november og vil koste: 

Powered by Labrador CMS