NYTT ACTION-MERKE TIL NORGE

Sør-Koreanske Isaw satser på action-kameramarkedet i Norden, og øker distribusjonen visa Focus Nordic.

Publisert Sist oppdatert

Focus Nordic blir nå ny generalagent for merkevaren, og med lanseringen av et nytt avansert kamera, vil Isaw inn i dette voksende markedet, skriver Focus Nordic i en pressemelding.

Isaw Extreme skal være et avansert actionkamera med flere funksjoner. Det gir «point of view»-bilder, filmer i Full-HD (1080p) med 60 bilder per sekund, og er utrustet med en Sony Exmor cmos-sensor. Selve kameraet måler 61x43x32mm.

– Vi ønsker å øke vår tilstedeværelse i actionkamera-markedet og da er Isaw en perfekt partner. Kvalitetsfølelsen er den beste vi sett, og kanskje er det at kameraene produseres i Sør-Korea og ikke i Kina som gjør forskjellen. Dessuten inkluderes mer tilbehør fra starten enn hos mange konkurrenter, sier Rebecca Laanemets, nordisk produktsjef for Isaw hos Focus Nordic.

Kvalitetsfølelsen er den beste vi sett, og kanskje er det at kameraene produseres i Sør-Korea og ikke i Kina som gjør forskjellen

Isaw ble grunnlagt så sent som i 2009, men har eget personale for programmering, utvikling av hardware, samt design og egne fabrikker for produksjon. Isaw Extreme blir tilgjengelig på markedet i juli og vil koste rundt 3.150 kroner.