Pentax 8x30 PCF CW og 10x30 PCF CW

Pressemelding fra Focus Nordic 29. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye kikkerter fra Pentax med 30 års garanti

Pentax lanserer to nye kikkerter, 8x30 PCF CW og 10x30 PCF CW. Disse blir de mest kompakte kikkertene i PCF-serien. En allround-serie som passer utmerket for både innendørs og utendørs-aktiviteter gjennom sin vanntette konstruksjon.

Hovedfunksjoner:

1. Optikken

FMC-antirefleksbehandlede linser og Bak4-prismer gjør at man får et skarpt og klart bilde. Man kan enkelt tilpasse kikkerten individuelt ved hjelp av okularet, uansett om man bruker briller eller ikke.

2. Konstruksjon

Gummiforsterket kropp gjør at man holder kikkerten i et sikkert grep. Konstruksjonen er vanntett, og kikkertene er dessuten nitrogenfylt for å hindre at det oppstår kondens mellom linsene ved f.eks. rask temperaturforandring.

3. Designet

Ved å benytte frontlinser med en diameter på 30mm har kikkertene et meget kompakt design, samtidig som de har god lysgjennomgang.

4. Bruksområde

Den lave vekten i kombinasjon med lysstyrken gjør disse modellene utmerket til både jakt, sport, fugletitting og andre utendørsaktiviteter.

Pris og tilgjengelighet

Modellene kommer på markedet i løpet av juli, og vil koste: