Pentax K-S1

Pressemelding fra Focus Nordic 30. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Pentax-sortimentet vokser

Ricoh lanserer både nye ”smaker” av sin siste systemkameramodell, Pentax K-S1, og et helt nytt objektiv, HD Pentax-DA 16-85mm.

De nye versjonene av K-S1 kommer i en egen kolleksjon under navnet "Sweets Collection" og i fargene; Strawberry Cake, Blue Cream Soda & Lime Pie. Det nye objektivet er en værsikret 16-85mm vidvinkelzoom.

”Førsteklasses optikk har alltid vært et kjennetegn for Pentax, og dette er ikke et unntak”, sier Helge Rose, Nordic Product Specialist hos Focus Nordic, Nordens største fotodistributør, ”Dette er et zoomobjektiv som vi venter oss mye av .”

HD Pentax-DA 16-85mm F/3,5-5,6 ED DC WR

Allsidig objektiv med 5,3x zoom tilsvarer 24,5 – 130mm i 35mm-format. Objektiv-konstruksjonen består av 12 grupper med 16 linser, hvorav en er av ED-glass, og tre er av typen asfæriske linseelementer. Denne konstruksjonen minimerer sfærisk og kromatisk forvrengning.

Linsene har Pentax HD-antirefleksbehandling som gir høyeste mulige lysgjennomgang, samtidig som uønskede reflekser minimeres. Frontelementet har dessuten smussavvisende SP-coating (Super Protect), som gjør det lett å holde rent.

Objektivet har også ”Quick-Shift Focus” som innebærer at man raskt kan veksle mellom autofokus og manuell fokus, uten å slippe øyet fra motivet. Det er også værsikret for å passe sammen med alle værsikrede kameramodeller fra Pentax. Den innebygde autofokusmotoren er rask og stillegående.

Pris og levering

Kameraene leveres i slutten av november, og vil koste det samme som de øvrige K-S1 fargene. Den nye zoomen vil leveres i desember:

    Pentax K-S1 med 18-55mm Strawberry Cake: Ca.pris kr 5.199,- inkl. mva.

    Pentax K-S1 med 18-55mm Blue Cream Soda: Ca.pris kr 5.199,- inkl. mva.

    Pentax K-S1 med 18-55mm Lime Pie: Ca.pris kr 5.199,- inkl. mva.

    HD Pentax-DA 16-85mm: Ca.pris kr 6.699,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS