Polaroid PIC300, Z-2300 og Z-340

Pressemelding fra Focus Nordic 10. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Polaroid er tilbake

Instant fotografering har alltid handlet om kreativitet og ønsket om å fange øyeblikket. Så i disse ”Selfie” tider er det kanskje ikke så rart at ”Instant Photography” får en renessanse. Etterspørselen etter instant-kameraer øker dag for dag, og for å møte denne etterspørselen har Polaroid valgt Focus Nordic AB, Nordens største fotogrossist, som distributør i Norden for sine Instant-produkter.

”Et Polaroidkamera er blant det ”hippeste” man kan ha akkurat nå”, sier Rebecca Laanemets, Nordic Product Manager hos Focus Nordic AB.”Vi har knapt fått inn de første kameraene på lager, og allerede står flere store kunder i kø for å få levering. Kunder fra helt andre bransjer enn den tradisjonelle fotobransjen viser også stor interesse for produktene.”

Kameraene

I sortimentet finnes én analog modell og to digitale. Den analoge som er den ”aller heteste” finnes i fire farger, svart, blå, lilla og rød.

Pris og tilgjengelighet

Produktene finnes for omgående levering og koster: 

Kameraene: 

Media: 

For PIC300: 

For Z-2300: 

For Z-340: 

Polaroid er et av verdens mest kjente og respekterte varemerker med en historie og erfarenhet på mer enn 75 år innen instant-fotografering. Les mer om Polaroid på: http://www.Polaroid.com.

Powered by Labrador CMS