Polaroid Socialmatic, Zip og Cube

Pressemelding fra Focus Nordic 16. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Polaroid øker innen foto, både når det gjelder omsetning og produktsortiment

Det er vanskelig å beskrive salget av Polaroids fotoprodukter det siste året som noe annet enn en formidabel suksess. Salget har overgått alle prognoser som Focus Nordic, Polaroids agent i Norden og Baltikum hadde da de begynte å selge produktene for et år siden. Nå lanseres det nye spennende produkter.

”Vårt eneste problem med Polaroid er å møte etterspørselen”, sier Rebecca Laanemets, Nordic Product Manager hos Focus Nordic, Nordens største fotodistributør. ”Folk står bokstavelig talt i kø med penger i hånden, og vil kjøpe. Vi jobber på høygir for å få inn tilstrekkelig med kameraer og media. Snart kommer også første levering av Socialmatic som er en helt ny type Insta-kamera, som kan skriver ut bilder direkte fra kameraet på kjent Polaroid-måte, men som også er bygget for å dele bilder i sosiale medier på en enkel måte”.

Polaroid Socialmatic – en helt ny type kamera

Socialmatic er ulik alle andre kameraer på markedet, med mulighet til å skrive ut bilder, og dele på sosiale medier som Facebook og det nye dedikerte Socialmatic-nettverket.

Bildene kan redigeres direkte i kameraet med den innebygde programvaren, og påføres en melding, clip-art og QR-kode, før man deler dem eller skriver ut direkte fra kameraet på Zero Ink® media, helt uten blekk.

Man kan velge å bruke kameraet på framsiden med 14 megapiksels, eller kameraet på baksiden som har 2 megapiksels, og så skrive ut og dele. Med innebygget Wi-Fi kan kameraet kobles direkte på nett for publisering av bilder. Har man ikke trådløst nettverk kan kameraet i stedet kobles sammen med en smarttelefon ved hjelp av Bluetooth. Kameraet bruker et Android operativsystem og har også innebygget GPS for å geo-tagge bilder.

Polaroid ZIP printer – trådløs utskrift fra mobil

Den nye ZIP-printeren lar deg skrive ut Zero Ink®-bilder direkte og trådløst fra en smarttelefon ved hjelp av Bluetooth. Skriveren kobles trådløst til en smarttelefon/nettbrett (iOS eller Android), og ved hjelp av Polaroid ZIP app som lastes ned kostnadsfritt, skriver man ut bilder. Skriveren er meget kompakt og veier bare 186 gram. Innebygget oppladbart batteri gjør at man kan ikke trenger kabel.

Appen gir store muligheter for redigering av bildene med f.eks. rammer, filter, e-mojis m.m.

En spesiell funksjon for å lage kreative visittkort finnes også.

Polaroid Cube – høyoppløst actionvideokamera i miniformat

Polaroid Cube er et superlite (kun 3,5 cm) kubeformet Full-HD videokamera, for lifestyle-filming i hverdagen, og fordi det er så robust er det også et fullverdig action-kamera.

Kameraet er værsikret og har en innebygget magnet slik at det enkelt kan festes på metall uten ekstra feste, som f.eks. et sykkelstyre. Til tross for den minimale størrelsen har kameraet innebygget batteri som klarer 90 minutters filming, innebygget mikrofon og plass for Micro-SD kort. Film i Full-HD (1920x1080, 30 bilder/sek).

Kameraet leveres i tre farger, og det finnes også en mengde tilbehør, bl.a. UV-hus (ned til 10 meter).

Pris og levering

Produktene begynner å leveres i mars, foruten Cube som allerede finnes for omgående levering.

    Polaroid Socialmatic. Ca.pris: kr 3.899,- inkl. mva.

    Polaroid ZIP printer. Ca.pris: kr 1.499,- inkl. mva.

    Polaroid Cube. Ca.pris: kr 1.199,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS