Ranger Xtreme & SkyHawk 3.0

Pressemelding fra Focus Nordic 19. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tysk kikkertpresisjon nå i Norge

Tyske Steiner lanserer to nye kikkertserier, Ranger Xtreme & SkyHawk 3.0, begge designet for tøffe tak. Nå finnes alle 9 modeller på det norske markedet.

Ranger Xtreme

Er som navnet antyder, en kikkert for ekstreme forhold. Den nyeste teknologien innen antirefleksbehandling ”Steiner High Color Contrast”, gir kikkertene en lystransmisjon på hele 92%, i kombinasjon med en konstruksjon i Makrolon® som er et støtsikret materiale, ufølsomt for temperaturendringer, til forskjell fra aluminium eller plast, som ellers er vanlige materialer i kikkerter. Makrolon® har også fordelen av lav vekt, og ingen vil bære tyngre enn nødvendig, særlig ikke på tur.

Nitrogenfylt & stort fokuseringshjul

Kikkertene er nitrogengassfylte med Steiners ”N2 pressure valve system”, som effektivt beskytter mot fukt og kondens i kikkertene. Videre har modellene et ekstra stort fokuseringshjul, som også kan brukes med hansker. Serien har allerede blitt best i et antall tester, og blitt omtalt som mye for pengene.

Ranger Xtreme 8x32

En liten og smidig allround-modell, som med sitt brede synsfelt er behagelig å bruke, selv under lang tid.

Ranger Xtreme 8x42

Akkurat som 8x32 er dette en utmerket allroundkikkert, og med sin noe større frontlinse gir den et godt bilde selv i skumringslys. Som alle de andre modellene i Xtreme-serien har den Steiners ”Close-Focus ™”-system, som gir ekstremt rask fokusering fra uendelig til nærområdet.

Ranger Xtreme 10x42

Med sin kraftigere forstørrelse er denne modellen perfekt til observasjoner på lengre avstand. Velbalansert og med enestående skarphet.

Ranger Xtreme 8x56

For ekstrem ytelse i dårlig lys, dette er det klare valget for f.eks. villsvinjakt.

Pris og leveringstid

Steiner Ranger Xtreme-kikkertene er allerede leveringsklare, og koster følgende:

•Ranger Xtreme 8x32, Ca. pris kr 4.740,- inkl. mva.

•Ranger Xtreme 8x42, Ca. pris kr 5.652,- inkl. mva.

•Ranger Xtreme 10x42, Ca. pris kr 5.930,- inkl. mva.

•Ranger Xtreme 8x56, Ca. pris kr 6.840,- inkl. mva.

SkyHawk 3.0

Steiner Skyhawk serien er utviklet i samarbeid med fuglekikkere gjennom flere år. Resultatet er en kikkert som er behagelig å bruke, med en ny antirefleksbehandling med perfekt fargegjengivelse i kombinasjon med høy lystransmisjon. Akkurat som Ranger Xtreme-serien har SkyHawk 3.0 Steiners unike ”Close-Focus™”-system og ”N2 pressure valve system”. Skyhawk 3.0 finnes i hele 5 ulike modeller for å passe ulike krav til størrelse og vekt.

Pris og leveringstid

Samtlige modeller er allerede leveringsklare, og koster følgende: 

•SkyHawk 3.0 10x26, Ca. pris kr 2.190,- inkl. mva.

•SkyHawk 3.0 8x32, Ca. pris kr 3.190,- inkl. mva.

•SkyHawk 3.0 10x32, Ca. pris kr 3.460,- inkl. mva.

•SkyHawk 3.0 8x42, Ca. pris kr 3.918,- inkl. mva.

•SkyHawk 3.0 10x42, Ca. pris kr 4.283,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS