Sirui VH-10

Pressemelding fra Focus Nordic 13. november 2013

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt profesjonelt videohode fra Sirui

Stativprodusenten Sirui lanserer et nytt kompakt oljedempet videohode, optimalisert for DSLR video. Det nye hodet, VH-10, kommer både til å bli solgt separat og i kombinasjon med utvalgte Sirui-stativ.

Sirui VH-10

Videohodet VH-10 er utviklet spesielt for filming både med DSLR og videokameraer, hodet håndterer utstyr med vekt opp til 6 kg. Hodet egner seg også til spottingscopes og kommer sikkert til å bli en favoritt hos mange fuglekikkere.

Takket være den sofistikerte oljedempede konstruksjonen, gir VH-10 en smidig, vibrasjonsfri og lydløs vandring. Motstanden for horisontal og  vertikal bevegelse kan justeres individuelt. Alle justeringer er trinnløse med nøyaktig presisjon. 

"Det er bekvemt, sikkert og funksjonelt i bruk. Sperren på hurtigkoblingen forhindrer utilsiktet forskyvning av den flyttbare hurtigkoblingsplaten. Hodet tillater panorering i 360° og har feste for  både 1/4” og 3/8”  skruefeste. Med en fjærende motvekt på 2 kg  og  trinnløse justeringer, er dette en drøm å jobbe med”,sier Lasse Ericson, Nordic Product Manager hos Focus Nordic AB, generalagent i Norden og Baltikum.

Som alle produktene fra Sirui, har videohodet også hele 6 års garanti.

Pris og tilgjengelighet

Sirui VH-10 kommer i butikk i løpet av november og vil koste ca. kr 1.490,- inkl. mva.