Steiner Observer

Pressemelding fra Focus Nordic 25. mai 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tysk, kompakt og pris-aggressivt fra Steiner

Tyske Steiner, kjent for sine ekstremt robuste kikkerter, lanserer en ny serie, Observer, i et prisnivå som til og med vil få en og annen asiatisk produsent til å skjelve.

Steiner kikkerter

Steiner har i mange år vært synonymt med marinekikkerter og militære modeller som tåler tøffe utfordringer i form av støt, fukt og saltvann, samtidig som de er lyssterke nok til å fungere i skumring og daggry.

Steiner Observer

Nå begir man seg inn i et nytt segment med kikkerter for en bredere allmennhet.

”Det her er fantastisk”, sier Hasse Bergquist, Product Manager hos Focus Nordic AB, ”for første gang ser vi en europeisk produsent gi asiatene en real kamp i dette prissegmentet.”

Observer kommer i to modeller, 8x42 og 10x42. Med robust kledning, fin optikk og en aggressiv prissetting, er disse ment å passe de fleste med behov for en bra kikkert.

Kompakt, lett takkantprisme-konstruksjon

Robust hus i Makrolon® polycarbonat som tåler temperaturer mellom -15° – +55°, med grepvennlig NBR Non slip long life, gummiarmering som tåler både olje, vær og vind.

Behagelig og rask fokusering med Steiners ”Fast-Close-Focus” system med høy utveksling.

Fantastisk nærgrense gjør Observer like nyttig på nært hold som på lang avstand, så uansett om det er sommerfugler eller ørner man skal se på så passer Observer utmerket.

Øyemuslinger i hudvennlig silikon for behagelig beskyttelse over lang tid.

Pris og levering

Observer finnes i handelen nå, og koster:

Steiner Observer 8x42, Ca.pris: kr 2.995,- inkl. mva.

Steiner Observer 10x42, Ca.pris: kr 3.295,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS