Tamron Megazoom til Micro Four Thirds

Pressemelding fra Focus Nordic 29. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Tamron lanserer Megazoom til Micro Four Thirds

Tamron lanserer nå sitt første objektiv med Micro Four Thirds fatning. Dette objektivet vil være et etterlengtet tilskudd for MFT-brukeren. Det er en megazoom med brennvidde 14-150mm (tilsvarer 28-300 i 35mm format).

Tamron 14-150mm F/3,5 – 5,8 Di III VC

Med en kombinasjon av ulike glasstyper, asfæriske og hybrid-asfæriske linseelementer, har man klart å konstruere et meget kompakt objektiv med stort zoom-område. Selv om objektivet har en avansert VC-mekanisme (bildestabilisering) er filterdiameteren kun 52mm. Optikken har også en autofokusmotor som er både rask og stillegående.

Bildestabiliseringen kan også slåes av dersom man bruker objektivet på et kamerahus som har innebygget stabilisering, som f.eks.: Olympus.

Blenderåpningen er perfekt sirkelrund for å gi en så attraktiv bakgrunns-uskarphet som mulig. Objektivet vil leveres i både sort og sølv, for å matche de ulike kameraene som finnes på markedet.

Spesifikasjoner:

Pris- og leveringsinformasjon

Ikke fastsatt.

Powered by Labrador CMS