Zeiss Otus 85mm/1.4

Pressemelding fra Focus Nordic 8. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Zeiss lanserer ytterligere et Otus-objektiv

Da Zeiss lanserte Otus 55mm F/1,4 i fjor, ble det sagt fra mange hold at det var verdens beste objektiv, og siden har det blitt bevist i test etter test, noe som naturligvis øker forventningene til det nye, Otus 85mm/1.4. Objektivet vises for første gang på messen Photokina i Köln som åpner 16. september.

Et 85mm F/1.4 objektiv leder naturlig tankene til et typisk portrettobjektiv, men Otus 85mm F/1.4 er ment å være betydelig mer enn det. Med sin kvalitet og ekstreme skarphet, selv ved full blenderåpning, er dette et allround-objektiv som leverer en bildekvalitet uten sidestykke. Det egner seg ypperlig til studio-, mote-, produkt- og arkitekturfotografering.

Takket være lysstyrken på F/1.4, i kombinasjon med bildekvaliteten og moderne kameraers evne til å håndtere høye ISO-verdier, kan man ta enestående bilder selv i meget begrenset lys. Objektivet er konstruert for profesjonelt bruk.

”Optisk skiller Otus-serien seg ut ved sin meget høye bildekvalitet, selv ved stor blenderåpning. En nøytral bokeh i bakgrunnen, meget detaljerte bilder uten noen optiske feil, og en ekstremt høy kontrast selv helt ut i hjørnene.”sier Lasse Ericson, produktsjef hos Focus Nordic.

Med en nærgrense på bare 0,8 meter er objektivet også utmerket for nærfotografering.

Teknisk info:

Pris og levering

Objektivet vil leveres i slutten av september, og vil koste:

Powered by Labrador CMS