Zeiss VR ONE Plus

Pressemelding fra Focus Nordic 16. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Zeiss begir seg inn i virtual reality leken på alvor

Zeiss, kjent for optiske produkter i høy kvalitet, som f.eks. brilleglass, kamera-objektiv og profesjonelle video-objektiv, lanserer nå virtual reality-briller.

Et nytt raskt voksende marked hvor Zeiss kunnskap og erfaring om optikk kan spille en avgjørende rolle.

VR ONE Plus

VR ONE Plus fungerer sammen med smarttelefoner med en skjermstørrelse mellom 4,7 – 5,5 tommer, og med både Android og iOS, hvilket inkluderer iPhone 6/6s og iPhone 6 Plus.

Den har en avtakbar hoderem som gjør brillene enkle å tilpasse. Også den myke delen som ligger tett mot ansiktet kan byttes, noe som kan være nødvendig etter mye bruk.

Flere unike egenskaper

Brukerne trenger ikke gjøre noen mekaniske justeringer av linseposisjonen. En stor såkalt eye-box er designet for å dekke de fleste menneskers øyeavstand. Også når headsetet ikke er perfekt sentrert i ansiktet, har brukeren et klart bilde over hele det synlige området.

Briller kan brukes under ZEISS VR ONE Plus.

Man kan tydelig lese tekst i hele det synlige området.

Spesifikasjoner

Premierevist på E3 Expo i Los Angeles

Zeiss VR ONE Plus har nettopp blitt premierevist på den store elektronikk/spillmessen E3 Expo i Los Angeles og interessen var meget stor.

Pris og levering

VR ONE Plus kommer på markedet i august måned og vil koste:

Zeiss VR ONE Plus, Ca.pris: kr 1.395,- inkl. mva

Powered by Labrador CMS