Avant Standard koster fra 11.000 kroner. Foto: Hobolite

HOBOLITE HOS FOCUS NORDIC

– Hobolite-produktene er vakkert utformet og utstyrt med førsteklasses funksjoner for å sikre at hvert eneste fotoopptak blir en suksess.

Publisert

Det sier Odd Bergstø, produktsjef og ansvarlig for Hobolite hos Focus Nordic, som har utvidet sin kreative portefølje med belysningsmerket Hobolite.

– Vi er glade for å utvide porteføljen med Hobolite. Varemerket utfyller vårt eksisterende sortiment av belysning for filmskapere og fotografer på en svært god måte, sier Odd Bergstø i en pressemelding.

Her heter det at Hobolite raskt er blitt kjent for sine kraftige lamper i stilig retroform, som minner om vintagelamper fra 60-tallet.

Produktsjef Odd Bergstø fotografert i 2020 med noen av mikrofonsystemene fra Saramonic. Foto: Stian Sønsteng
Micro koster fra 2.200 kroner. Foto: Hobolite

 

Varemerket utfyller vårt eksisterende sortiment av belysning

Fire serier

– Lampene har et kompakt design og er laget for innholdsskapere på farten. Produktene har intuitiv betjening og styring via app, med flere strømalternativer, står det i pressemeldingen.

I sortimentet til Hobolite har Focus Nordic fire serier: Micro, Mini, Avant og Pro. Til disse tilbyr de et stort utvalg tilbehør.

Mini kostetr fra 4.100 kroner. Foto: Hobolite
Pro koser fra 17.800,- Foto: Hobolite

– Produktutvalget omfatter lamper for både nybegynnere og eksperter som ønsker en kraftig lampe med et unikt design. Hobolite-lyskasterne er utviklet for å fungere sømløst som et enhetlig smart økosystem, hvor bærbarhet, enkelt oppsett og mobilitet på stedet vektlegges. Lysene har en kraftig effekt med stor fargenøyaktighet, intuitive kontroller og flere strømalternativer. De kan også brukes i to farger, noe som gjør det mulig å justere mellom 2700K og 6500K. Hobilite er et innovativt varemerke med et unikt retrodesign for innholdsskapere, som du ikke finner noe annet sted, heter det i pressemeldingen fra Focus Nordic.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2023, som ble distribuert uke 47. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

 

Powered by Labrador CMS