Jobo JIB Aero og JIB Aero WiFi

Pressemelding fra Focus Nordic 28. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Actionkamera med WiFi

Jobo introduserer flere kameraer i sin serie av actionkameraer. De eksisterende modellene JIB2 & JIB4 får nå selskap av JIB Aero og JIB Aero WiFi.

Aero er meget brukervennlige kameraer som har separate knapper for video og stillbilde. Full-HD video i 1080p med 30 bilder/sek – og stillbilder med 5 Megapiksler, alt i 170° bildevinkel.

De er vanntette ned til 10 meters dyp. Videre er de utstyrt med stativfeste, og rikelig med tilbehør inngår i prisen.

Selv om JIB Aero har alt man trenger av utstyr, kommer JIB Aero WiFi med ytterligere noen smarte funksjoner: Den kan styres fra en iPhone med en spesiell app, som lastes ned gratis (http://itunes.apple.com/us/app/action+/id501034192).

Med appen installert fungerer iPhonen som fjernkontroll, og man kan starte/stoppe filming, ta bilder og også foreta innstillinger. Kameraet har ingen egen innebygget monitor, hvilket gjør den kompakt og lett. I stedet kan man bruke sin iPhone som skjerm når man har tatt bilder eller filmet.

“Dette blir årets julegave” sier Helge Rose hos Focus Nordic, Jobos nordiske importør.

Kameraene vil vises på Photokina, på Jobos stand: 05.1 B016

Pris og tilgjengelighet

JIB Aero og JIB Aero WiFi vil være i handelen i slutten av oktober, og kommer til å koste ca: 1500,- respektive 1700,- kr inkl. mva.

Powered by Labrador CMS