Jobo JIB4

Pressemelding fra Focus Nordic 21. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

JIB4 - nytt actionkamera fra Jobo

Jobo følger opp vårens vellykkede lansering av actionkameraet JIB2 med en ny, mer avansert modell, JIB4. Denne nye modellen skal tilfredsstille høye krav.

Kunders ønsker, samt ny teknologi har gjort det mulig for Jobo å utvikle den nye JIB4. En kraftfull prosessor realiserer ikke bare Full HD video i 1080p med 30 bilder/sek, men også 1080i med 60 bilder/sek. I lavere oppløsning kan den til og med filme med 120 bilder/sek, og skape skikkelig slow motion. Den lysfølsomme sensoren gir god kvalitet selv under dårlige lysforhold, og klarer raske forandringer i lysforholdene.

Kameraet har separate taster for fotografering og filming. For å avslutte filming finnes en tredje tast. Dette forhindrer at man kommer i ”utakt”, men kan ha full kontroll på om filming er i gang eller ikke. En innebygget laserpeker viser hvor kameraet er rettet, dette gir full kontroll selv når kameraet er montert på f.eks. en hjelm, sykkel eller et skateboard.

Stillbilder kan tas inntil 8 Megapiksler. Videre har Jobo JIB 4 en avtakbar LCD-skjerm på baksiden. I stedet for denne kan et ekstra Li-Ion-batteri monteres, som fordobler batteritiden fra 2 timer til 4 timer. JIB4 har inngang for ekstern mikrofon og støtter også “turnover recording”. Et undervannshus som tåler 60 meters dyp, inngår også. Både kameraet og UV-huset har stativfeste. Foruten UV-huset inngår også en mengde fester og tilbehør.

JIB4 blir tilgjengelig hos forhandlere i september, og vil koste ca. kr 2.795,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS