Think Tank Backlight Elite 45L. Foto: Think Tank

THINK TANK TIL FOCUS NORDIC

Focus Nordic er ny distributør for Think Tank, som designer og produserer oppbevaringssystemer for profesjonelle fotografer.

Publisert Sist oppdatert

– Produktene har sitt utspring fra et samarbeid mellom fotografer, videografer og innholdsskapere samt virksomhetens produktdesignere, med et felles mål om å skape de mest innovative og effektive løsningene for alle foto-videografiske situasjoner, heter det i en pressemelding fra Focus Nordic.

Distributøren har vokst fra elleve markeder for ett år siden, til å representere 70 merker på 28 markeder i dag, noe som ifølge pressemeldingen gjør dem til den ledende distributøren av foto, video og optikk i Europa.

Den ledende distributøren av foto, video og optikk i Europa

Think Tank er USA-basert, og ble grunnlagt i 2005 av designerne Doug Murdoch, Mike Sturm og de fotografene Deanne Fitzmaurice og Kurt Rogers.

Kvalitet

– Think Tank har skapt mange innovasjoner siden 2005, som ikke kan matches av deres konkurrenter, heter det i pressemeldingen.

Produktspekteret består av kameravesker, ryggsekker, skuldervesker, rullevesker, reiseduffel og tilbehør som skal gjøre turen enklere.

– Think Tank er kjent for å lage kvalitetsvesker med et fint design for profesjonelle på farten, noe som gjør det mulig å ta med deg alt du trenger på en smart måte. Bæreløsningene har enkel tilgang, et fantastisk overblikk over innholdet, smarte detaljer, justerbart interiør, god ergonomi, de er lette og laget i førsteklasses kvalitet som vil være holdbare i lang tid. Uansett hvor du er og hvor du skal, vil vesker i høy kvalitet passe til ethvert behov, fra enklere poser, objektivvesker og ryggsekker til større rullekofferter, heter det i pressemeldingen fra Focus Nordic.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2021, som ble distribuert 11. oktober. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS