Panasonic GX80

Pressemelding fra Panasonic 5. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye GX80 – slankt, kompakt og ytende

Panasonics nye systemkamera GX80 har et flatt og kompakt kamerahus som leverer eksepsjonelle bilder i alle situasjoner.

Panasonic lanserer idag et nytt kraftfullt kamera med utbyttbart objektiv. GX80, det nye tillskuddet i Lumix G-familien er en kombinasjon av klassisk design og 4K-kvalitet i et kompakt format, noe som gjør det perfekt tilpasset den som ønsker å fange storbylivet i skarpe og klare bilder.

Med en Digital Live MOS-sensor med 16.0 megapiksler og avansert Venus-teknologi kan kameraet levere enda mer fargerike og skarpe bilder. Klarheten på bildene er blitt opp til 10 prosent forbedret i denne modellen, noe som garanterer skarpe bilder, selv i krevende lysforhold.

GX80 er også tilpasset videoentusiasten som ønsker videokvalitet av aller beste kvalitet. Kameraet leverer videokvalitet i 3840x2160 med 25p (50Hz) og 24p full HD 1920x1080 (50Hz). Det robuste kamerahuset gjør det enkelt for brukeren å kunne ta bilder på farten og sikrer at ingen foto-muligheter er tapt.

For å sikre at "fotografen på farten" ikke blir begrenset av ledninger i forbindelse med for eksempel bildeoverføring er GX80 utstyrt med integrert WiFi. Dette gjør det lett og enkelt å raskt dele bilder med andre enheter eller i sosiale medier. Kameraet kan også styres via en mobil enhet, noe som gjør det mulig å endre innstillinger eksternt, selv før du trykker på knappen.

Ytterligare funktioner:

• Depth From Defocus (DFD)

• Kreativ kontroll i P/A/S/M-instillingene

• Trådløs forbindelse via WiFi

• Flere AF-funksjoner som for eksempel ansikt- og øynegjenkjenning, Pinpoint AF, One Shot AF og Low Light AF

• Overføring via USB

• Silent mode

Powered by Labrador CMS