Sony Cyber-shot HX300V

Pressemelding fra Sony 21. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

 HX300:

Kraftig med 50 x optisk zoom og med et utseende og håndtering som på DSLR-kameraer, forbedret bildestabilisator og rask autofokus

Cyber-shot™ HX300

Cyber-shot™ HX300 utpeker seg med utseende og håndtering som et DSLR-kamera, men lar deg reise lett uten å måtte ta med ekstra objektiver. Med et av de kraftigste objektivene for et kompaktkamera, med 50 x optisk zoom, gir Carl Zeiss Vario-Sonnar T*-objektivet deg et bredt spekter av fotograferingsmuligheter. T*-belegget på objektivets overflate reduserer refleksjoner, mens Super ED og ED glasselementer minimerer kromatisk aberrasjon.

Også HX300 er utstyrt med en oppdaterte Optical SteadyShot for stabile komposisjoner og skarpe bilder, selv ved bruk av lange brennvidder. Objektiv-elementer i kameraet skifter kjapt posisjon for å motvirke uskarpt resultat på grunn av skjelvende hender, og gjør det dobbelt så enkelt å få stabile komposisjoner. Autofokuset til Cyber-shot™ HX300 er også dobbelt så rask4som på den tidligere modellen, Cyber-shot™ HX200V.

Kameraets ergonomiske grep plasserer HX300 godt i hånden, og gjør selv lange fotosesjoner behagelige. Samtidig som kompaktkameraet tilbyr mange funksjoner man ellers kun ville forventet fra et DSLR-kamera, er HX300 også utstyrt med den nye funksjonen ‘Multi Terminal’ interface som tilbyr intelligent kommunikasjon mellom kameraet og et stadig økende antall fotograferingstilbehør.

Høy bildekvalitet gjort enkelt

Alle tre Cyber-shot™-modellene inneholder en Exmor R™ CMOS-sensor som hjelper deg med å ta detaljerte, støysvake bilder og full-HD-videoer, selv når du fotograferer ut blits eller i svakt opplyste rom. Superior Auto tilpasser automatisk kamerainnstillingene slik at motivet blir værende i fokus, enten motivet står i ro eller er i bevegelse.

Samtlige modeller er også utstyrt med Picture Effect, som lar deg velge mellom forskjellige artistiske innebygde bildefunksjoner, som Toy Camera og Partial Colour. De har alle funksjonen Advanced Flash, som utvider blitsens rekkevidde og gjør motiver langt unna lysere, og alle støtter Triluminos™ Colour, som gjør at du kan se dine bilder i et større spekter av farger på en BRAVIA-TV med Triluminos™ Display.

Det finnes en rekke tilbehør for Cyber-shot™, som bærevesker, minnebrikker, ekstra batterier og ladere.

Tilgjengelighet og pris

Det nye Cyber-shot™ HX300V vil være tilgjengelig i Europa fra april 2013. Pris: 3.800,-

Powered by Labrador CMS