Sony Cyber-shot RX100 II

Pressemelding fra Sony 27. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Få bedre bilder under dårlige lysforhold

Sony Cyber-shot™ RX100 II med ny Exmor R™ CMOS sensor, Wi-Fi/NFC og tiltbar LCD

Det nye Cyber-shot™ RX100 II fra Sony gir deg enda mer bildekraft i lommestørrelse. Med sitt elegante, sterke og lette aluminiumsdesign, er kameraet det ideelle reisefølget for kvalitetsbevisste fotografer som ønsker bilder i DSLR-kvalitet av et lommekamera.

Det nye kameraet er en videreutvikling av det prisvinnende RX100, og leverer enda bedre resultater ved fotografering innendørs eller i skumring uten blits. Den nyutviklede, bakbelyste Exmor R™ 1.0-type CMOS-sensoren øker følsomheten, samtidig som bildestøy reduseres under vanskelige forhold. I kombinasjon med Carl Zeiss Vario-Sonnar T* f1.8-objektivet vil du få skarpe og naturlige stillbilder og Full HD-videoopptak i enhver opptakssituasjon – fra festlige kvelder til kveldslandskaper.

WiFi gjør det enkelt å koble kameraet trådløst til din smarttelefon og overføre bilder eller video for enkel deling. Det er også det første kameraet fra Sony noensinne med NFC (Near Field Communication), noe som gir den ekstra fordelen med One-touch tilkoblinger for Android-smarttelefoner eller nettbrett. Det er ikke nødvendig med installasjon – bare berør din mobile enhet mot RX100 II og du er øyeblikkelig trådløst tilkoblet. One-touch fjernkontroll lar deg også trykke på utløserknappen fra smarttelefonen din – perfekt for gruppebilder du selv vil være med på.

Kameraets appell til entusiaster forsterkes ytterligere gjennom ny multi interface shoe og multiterminal-kontakt. Utvid dine fotografiske muligheter ved å koble valgfritt tilleggsutstyr til multi interface shoe – inkludert en elektronisk søker, kraftig ekstern blits eller stereomikrofon. Multiterminalen gir dessuten mulighet for tilkobling av andre enheter, som fjernkontroll for lukkerstyring.

Den smarte 3.0-type White Magic™ LCD-skjermen er fullpakket med funksjoner, og gir deg gir større frihet og komfort når du komponerer bilder. Hold kameraet høyt for å nå over menneskemengder, eller dukk ned og se ting fra barnas eller kjæledyrenes perspektiv.

Kompatibilitet med TRILUMINOS™ Colour-teknologi gir rikere og mer naturlig fargegjengivelse med den nye generasjonen av BRAVIA TV-er med TRILUMINOS™-skjerm.

Det nye RX100 II gir deg full HD-video med 24p/25p-film for kinoaktige opptak. Andre forbedringer er blant annet en trinnvis zoomfunksjon som er tilgjengelig via kameraets custom-meny. Man kan øyeblikkelig velge mellom fire populære brennvidder ved hjelp av kontrollringen – 28mm, 35mm, 70mm eller 100mm: dette er et intuitivt alternativ til å zoome inn og ut når du tar bilder på farten.

PlayMemories-appen til mobiltelefon har blitt oppdatert og muliggjør nå One-touch-egenskapene til RX100 II. Den har også fått oppgradert brukergrensesnittet, og finnes tilgjengelig via Google Play for alle typer Android smarttelefoner.

Cyber-shot™ DSC-RX100, som ble introdusert i juni 2012, er verdens første kompaktkamera med fast objektiv og en sensor av type 1.0" med 20,2 effektive megapiksler. Les Cyber-shot™ DSC-RX100 pressemeldingen (6. juni 2012)

her.

Ønsker du å se hva Klaus Thymann, vinner av 2013 SWPA Fashion & Beauty Award sier om RX100 II kan du gjøre det

her.

Det nye digitale kompaktkameraet Cyber-shot™ DSC-RX100 II fra Sony er tilgjengelig for forhåndsbestilling på

www.sony.no/RX1002fra 27. juni og vil være tilgjengelig i Europa fra juli til 5900 kr.

Powered by Labrador CMS