Sony Cyber-shot TX300

Pressemelding fra Sony 21. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens tynneste digitale kompaktkamera som er vanntett ned til ti meter, samt fryse- og støtsikkert

Cyber-shot™ TX300

Fang øyeblikk fra skiturer eller dager i alpinbakken med kulde- og støtsikre Cyber-shot™ TX300. Siden dette kompaktkameraet også er vanntett ned til 10 meter, egner det seg spesielt til svømme- eller snorkletur på sommerhalvåret eller i ferien.

TX300 er nå utstyrt med funksjonen Magnifying Glass Plus, som lar deg forstørre et bilde opp til 15 ganger sin opprinnelige størrelse, og gir deg dermed muligheten til å ta bilder av selv de minste detaljer. Kameraets LED-lys gjør det enda enklere ved å lyse opp dunkle motiver.

Høy bildekvalitet gjort enkelt

Alle tre Cyber-shot™-modellene inneholder en Exmor R™ CMOS-sensor som hjelper deg med å ta detaljerte, støysvake bilder og full-HD-videoer, selv når du fotograferer ut blits eller i svakt opplyste rom. Superior Auto tilpasser automatisk kamerainnstillingene slik at motivet blir værende i fokus, enten motivet står i ro eller er i bevegelse.

Samtlige modeller er også utstyrt med Picture Effect, som lar deg velge mellom forskjellige artistiske innebygde bildefunksjoner, som Toy Camera og Partial Colour. De har alle funksjonen Advanced Flash, som utvider blitsens rekkevidde og gjør motiver langt unna lysere, og alle støtter Triluminos™ Colour, som gjør at du kan se dine bilder i et større spekter av farger på en BRAVIA-TV med Triluminos™ Display.

Det finnes en rekke tilbehør for Cyber-shot™, som bærevesker, minnebrikker, ekstra batterier og ladere.

Tilgjengelighet og pris:

TX300 vil være tilgjengelig fra mai. Pris: 2.700,-

Powered by Labrador CMS