Sony Cyber-shot WX300

Pressemelding fra Sony 21. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gjør actionfylte øyeblikk minneverdig med tre nye Cyber-shot™-kameraer fra Sony

 WX300:

Verdens minste og letteste1 med 20 x optisk zoom, forbedret bildestabilisator og rask autofokus

Cyber-shot™ WX300

Det slanke Cyber-shot™ WX300 passer godt i lommen og er en ideell turkamerat, da det er verdens minste og letteste1 digitale kompaktkamera med 20 x optisk zoom. Til tross for sin kompakte størrelse, kan WX300 ta inntil 500 bilder4 før batteriet må lades.

Det lille kompaktkameraet er utstyrt med et høykvalitets G-objektiv fra Sony som er egnet til fotografering av landskap, portretter og close-ups. Active Mode sikrer at håndholdt filming får et smidig og stabilt resultat, mens Optical SteadyShot hjelper deg å holde et stabilt fokus, selv om du tar bildet mens du går eller zoomer inn på et motiv. Stabiliseringen er nå dobbelt5 så effektiv ved bruk av lange brennvidder.

Kameraets autofokus er også forbedret, og er nå 3,6 ganger raskere4 enn Cyber-shot™ HX20V, ved bruk av lengste brennvidde.

Med innebygd trådløst nettverk kan du bruke din smarttelefon til å trådløst styre kameraet – ideelt til selvportretter eller gruppebilder hvor du ønsker å være med i bildet. Du kan også sende bilder og videoer direkte til din smarttelefon eller nettbrett for enkelt å kunne dele eller vise dem frem, ved å bruke PlayMemories™ Mobile app fra Sony. Du kan også se bildene trådløst på din smart-TV eller ta back-up av bilder og videoer direkte fra ditt Cyber-shot™-kamera til din PC ved å bruke PlayMemories™ Home.

Høy bildekvalitet gjort enkelt

Alle tre Cyber-shot™-modellene inneholder en Exmor R™ CMOS-sensor som hjelper deg med å ta detaljerte, støysvake bilder og full-HD-videoer, selv når du fotograferer ut blits eller i svakt opplyste rom. Superior Auto tilpasser automatisk kamerainnstillingene slik at motivet blir værende i fokus, enten motivet står i ro eller er i bevegelse.

Samtlige modeller er også utstyrt med Picture Effect, som lar deg velge mellom forskjellige artistiske innebygde bildefunksjoner, som Toy Camera og Partial Colour. De har alle funksjonen Advanced Flash, som utvider blitsens rekkevidde og gjør motiver langt unna lysere, og alle støtter Triluminos™ Colour, som gjør at du kan se dine bilder i et større spekter av farger på en BRAVIA-TV med Triluminos™ Display.

Det finnes en rekke tilbehør for Cyber-shot™, som bærevesker, minnebrikker, ekstra batterier og ladere.

Tilgjengelighet og pris

Det nye Cyber-shot™ DSC-WX300 vil være tilgjengelig i Europa fra mai 2013 Pris: 2.600,-

Powered by Labrador CMS