Sony CyberShot

Pressemeldng fra Sony 12. februar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye, kraftfulle Cyber-shotTM-kameraer fra Sony klare for å ta våren med storm

Enten du er en fotoentusiast eller liker å ta bilder på ferie og arrangementer, vil de seks nye Cyber-shot-modellene gi deg imponerende fotomuligheter og smarte funksjoner som gjøre jobben for deg – med gode bilder som resultat.

DSC-HX60/HX60V

Med sin kraftige 30x optiske zoom, er det superkompakte Cyber-ShotTM HX60V en ideell reisepartner for morsomme ferier eller spennende møter med naturen. Den bakbelyste Exmor RTM CMOS-sensoren, Sony G-objektivet og den nye BIONZ X-prosessoren – tre ganger raskere enn sin forgjenger – gir deg fantastiske bilder, også i dårlig belysning. Unikt for Sony, hever et stort spekter av siste generasjons-teknologier standarden for kompaktkameraenes bildekvalitet ytterligere. Kraftig detaljereproduksjon og områdespesifikk støyreduksjon sikrer at du får renere og mer naturlige bilder med virkelighetsnære farger og kontraster i alle lysforhold.

Clear Image Zoom gir deg skarpe, 60x nærbilder av dyreliv og landemerker langt unna uten å gå på akkord med pikselantallet. Takket være Optical SteadyShot med Intelligent Active Mode forblir Full HD-opptak skarpe uansett zoom-innstilling.

Innebygget WiFi lar deg sende bilder og videoer direkte til din smarttelefon eller nettbrett, mens NFC kobler din kompatible mobile enhet sammen med kameraet ved én enkelt berøring. Med innebygget GPS2 er det lett å spore reiser med kartvisninger på din PC –

perfekt for å dokumentere hvor alle dine bilder og filmer er tatt.

De spennende mulighetene til Cyber-ShotTM vokser med dine kreative ambisjoner. PlayMemories Camera Apps forsterker din foto-opplevelse med en økende rekke av gratis og betalte applikasjoner. Les mer på www.sony.net/pmca/. DSC-HX60V er også kompatibel med Sonys Camera Remote API-program.

DSC- H400

Ingenting er utenfor rekkevidde med det lette, brigde-kameraet Cyber-shot™ H400. Kameraets kraftige 63x zoom (tilsvarende 24.5-1550mm brennvidde i 35mm format) strekker seg fra vidvinkel til super-telefoto og tilpasser seg alle tenkelige situasjoner.

Få glede av detaljrike bilder med 20.1 megapiksler eller HD-filmer som du kan se på din TV eller dele med venner over internett. Alle fotograferingsmulighetene går ikke på bekostning av en komfortabel og enkel bruk, for kamerahuset i DSLR-stil ligger godt i hånden med sitt ergonomiske grep. En elektronisk søker gjør det også enkelt å ramme inn motiver presist, selv om du tar bilder utendørs i strålende sol. De høykapasitets X-Serie lithium-ion-batteriene leverer strøm for ca. 300 bilder mellom hver ladning, og gir deg muligheten til å fange alle minneverdige øyeblikk når du ferierer.

DSC-HX400V

Det nye DSC-HX400V fra Sony pakker utrolig bildekvalitet uten å tynge deg ned. Kameraets massive 50x optiske zoom dekker alle situasjoner – fra landskap, familiescener og live-konserter til dramatiske nærbilder av sport og dyreliv. Om du vil gå enda nærmere, kan kameraets Clear Image Zoom gi deg 100x zoom til nærbilder av dyreliv eller landemerker langt unna. Med Optical SteadyShot og Intelligent Active Mode forblir Full HD-opptak skarpe, selv på høye zoom-innstillinger hvor skjelving ved håndholdt ofte er en utfordring for alle typer fotografer.

Alle bilder er rike på detaljer takket være det kvalitetsrike ZEISS Vario-Sonnar T*-objektivet, den høyoppløste og bakbelyste Exmor R™ CMOS-sensoren med 20.4 effektive megapiksler og den raske BIONZ X-prosessoren – ny for Cyber-ShotTM – som er tre ganger så rask som sin forgjenger.

DSC-HX400Vs DSLR-designede kamerahus ligger komfortabelt i hånden, og en manuell ring gjør det enkelt å justere zoom og fokus. Som med HX60 og HX400, lar PlayMemories Camera Apps deg forsterke din foto-opplevelse. Les mer på www.sony.net/pmca/. DSC-HX400V er også kompatibel med Sonys Camera Remote API-program.

DSC-WX350

På innsiden av det slanke, flotte kamerahuset til Cyber-ShotTM WX350 sitter et kraftig 20x optisk zoom G-objektiv for enestående nærbilder. Optical SteadyShot med Intelligent Active Mode holder Full HD-opptak stabile, selv når du zoomer og holder kameraet på en armlengdes avstand. Den 18.2 effektive megapiksels Exmor R™ CMOS-sensoren jobber sammen med Sonys raske BIONZ X-bildeprosessor for å gi deg utrolig detaljrike bilder.

Beauty Effect justerer automatisk portretter – utjevner hud, fjerner blankhet, gir deg et mer våkent blikk eller hvitere tenner – for mer flatterende resultater som ikke krever at du har svart belte i redigering. Som på HX60V og HX400V, har WX350 innebygget WiFi med NFC som lar deg overføre bilder til din telefon ved én berøring og som lar deg bruke telefonen som fjernkontroll.

DSC-WX220

Det er et slankt og lite kamera som er enkelt i bruk, men ikke la deg lure. Det delikate DSC-WX220 tilbyr seriøs bildekvalitet med 18.2 megapiksels Exmor R™ CMOS-sensor, BIONZ X-prosessor og et 10x optisk zoom G-objektiv. Kvalitetsrike bilder og Full HD-opptak er innen rekkevidde med funksjoner som Optical SteadyShot med Intelligent Active Mode, Beauty Effect og Wi-Fi/NFC for trådløs tilkobling. Vil du se på bildene dine i 4K-oppløsning? Da er det bare å koble kamera direkte til din 4K-TV med en HDMI-kabel – og nyte.

DSC-W800

Den nye DSC-W800 er utrolig enkel i bruk og tar bilder du kan være stolt av med sin høyoppløste 20.1 megapiksels CCD-sensor og 5x optiske zoom-objektiv.

Er du klar for litt moro? Party Mode justerer automatisk ISO-verdi, eksponering og farger for levende minner fra morsomme kvelder. Advanced Flash styrker kameraets følsomhet og utvider blitsrekkevidden for å gjøre motiver langt unna lysere. Det er ideelt for fotografering innendørs hvor mange kameraers innebygde blits sliter med å fange øyeblikkene på film.

Ikke bli stresset om du ikke er kjent med digitalkameraer – funksjonene er superenkle selv for nybegynnere. Det er til og med en egen, intuitivt plassert film-knapp som lar deg starte HD-opptak uten at du trenger å rote deg gjennom menyen.

Pris og tilgjengelighet

Kompaktkameraene Cyber-shot™ HX60V, HX400V, WX350, WX220 og W800 fra Sony er tilgjengelige fra mars 2014, mens DSC-H400 er tilgjengelig i butikk fra april 2014. Digitalkameraene fra Sony vil ha følgende veiledende priser:

DSC-HX400V: 4 200 kroner

DSC-HX60V: 3 500 kroner

DSC-H400: 2 600 kroner

DSC-WX350: 2 600 kroner

DSC-WX220: 1 900 kroner

DSC-W800: 800 kroner

Powered by Labrador CMS