Sony NEX-3N

Pressemelding fra Sony 20. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Det nye NEX-3N fra Sony gjør profesjonell kvalitet tilgjengelig for alle

Det kompakte APS-C-kameraet med utskiftbar optikk veier bare 210 gram

Reis lett med det kompakte NEX-3N E-mount-kameraet med innebygd blits – et nytt og spennende tilskudd i rekken av Sonys kameraer med utskiftbar optikk.

Med NEX-3N er det lett å ta selvportretter, takket være teksturgrepet som plasserer kameraet godt i hånden. Den skarpe 7,5 cm (3.0-type) LCD-skjermen snus enkelt rundt 180 grader og sørger for en problemfri komposisjon på armlengdes avstand. Den nye zoom-hendelen gjør det mulig å kontrollere zoomen til kompatible objektiv med fingertuppene, som det kompakte objektivet SELP1650 med elektrisk powerzoom. Med den nye hendelen er det enkelt å utføre enhåndsfotograferinger, og den kan også brukes til å justere digital zoom om du ikke bruker et objektiv med powerzoom.

Profesjonelle resultater med APS-C-sensor og Auto Object Framing

Alle seriøse fotografer vet at gode bilder starter med en god komposisjon. Auto Object Framing hjelper deg å få bedre og mer profesjonelle resultater, uten å bruke mye tid på det. Kameraet vurderer hva som er i bildet, og kutter det automatisk til slik at det skaper mer profesjonelle komposisjoner.

Med en vekt på ca. 210 gram, er NEX-3N verdens minste og letteste kamera med utskiftbar optikk og APS-C-sensor*. Ved å fange mer lys enn sensorer i vanlige kompaktkameraer, er den store sensoren nøkkelen til detaljerte bilder og full-HD-videoer. Det er også enkelt å skape profesjonelle bakgrunnseffekter med de utskiftbare E-mount-objektivene, med et resultat man vanligvis bare oppnår ved å bruke et større og mer «bulkete» DSLR-kamera.

Kameraets store sensor øker også maksimum følsomhet til ISO 16000. Den suppleres av en avansert BIONZ-prosessor som bruker de samme områdespesifikke støyreduksjons-teknikkene som det kritikerroste fullformats-kameraet α99. Nivåer for støyreduksjon og skarphet kan justeres manuelt for ulike omgivelser. Selv om du tar bilder i svakt lys, vil du oppleve skarpe bilder uten at blits er nødvendig.

De skarpe bildene kommer virkelig til sin rett på NEX-3N, da dette kameraet er det første NEX-kameraet med utskiftbar optikk fra Sony som tilbyr støtte for de nye «TRILUMINOS Colour». Du vil oppleve en utvidet palett av levende farger når videoer eller stillbilder vises på en BRAVIA-TV med støtte for «TRILUMINOS Display».

E-mount-objektiver for enhver smak

I dag finnes det 13 høykvalitets E-mount-objektiver som får frem det kreative potensialet i NEX-3N. Velg mellom telefoto, zoom, vidvinkel og makro- objektiver fra Sony og Carl Zeiss for å tilpasse fotograferingen til enhver situasjon. Det finnes også en rekke tilpasset tilbehør fra Sony, fra bærevesker til stropper for ekstra batteri.

Den nye LCS-SBI Sling Bag er for eksempel ideell for hverdagsbruk, hvor rikelig med plass til kamera og objektiver suppleres med ekstra oppbevaringslommer. Det følger også med en uttakbar, polstret mappe som kan brukes som beskyttelse av det du ønsker å oppbevare i bærevesken, skulle det være kamera, objektiver eller nettbrett.

*Blant kameraer med utskiftbar optikk med en APS-C-sensor og pop-up-blits, av februar 2013.

Pris og tilgjengelighet

Det lette, kompakte og nye NEX-3N med utskiftbare optikk fra Sony er tilgjengelig fra slutten av mars, og vil ha veiledende priser på: 

NEX-3NLB (Svart) Med 16-50 mm: 4.100 kroner 

NEX-3NLW (hvit) Med 16-50 mm: 4.100 kroner

NEX-3NYB Med 16-50 mm + 55-210 mm: 5.700 kroner

Powered by Labrador CMS