Sony Alpha-mount

Pressemelding fra Sony 15. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nytt tilbehør gir nye muligheter for Sonys kamerabrukere

Sonys anerkjente Alpha-mount kamerasystem tillegges nå nye kreative og praktiske muligheter med nytt tilbehør fra Sony.

Du kan lysne portretter, interiør og andre motiver med den slanke og lette blitsen HVL-F32M, som tross sin lille størrelse har avanserte funksjoner som ADI- blitsmåling, rask synkronisering og automatisk hvitbalanse. Den har et innebygd bredt panel som fordeler lyset jevnt når kameraet brukes med vidvinkelobjektiver med en brennvidde på mindre enn 24mm. Et praktisk LCD-panel gir deg muligheten til å se moduser, innstillinger og batteristatus.

Filmskapere og videofotografer kan gi en ekstra dimensjon til sine videoer med det versatile XLR-K2M XLR adapter settet. Designet for profesjonell håndtering er det kompatibelt med alle kameraene i a7-serien, a99, RX10 og FDR-AX100, NEX-VG30 og NEX-VG900 videokameraer. Med den myke bærevesken LCS-PSC7 får ditt Sony-kamera, optikk og tilbehør den beskyttelsen det fortjener. Med plass til tre objektiver er du godt rustet for alle slags fotooppdrag.

Med den nye RMT-VP1K Remote Commanderkan du fotografere dyreliv eller gruppebilder med «hands off»-kontroll av kamerafunksjoner fra avstand. Den infrarøde mottakeren virker 360 grader, slik at kameraet kan styres fra alle vinkler ved hjelp av fjernkontrollen.

Pris og tilgjengelighet

Det nye tilbehøret vil bli tilgjengelig fra begynnelsen av oktober, og får følgende veiledende priser:

LCSEBDB.SYH

Case for A5000 & A5100

350 kr

HVLF32M.CE7

Flash

2600 kr

RMTVP1K.SYH

IR REMOTE CONTROL LIGHT RECEIVING UNIT

600 kr

LCSPSC7B.SYH

SYSTEM BAG FOR A7 SERIES

1400 kr

XLRK2M.CE

XLR-BOX2 (ADAPTOR+ MIC)

5 000 kr

Powered by Labrador CMS