Sony firmware-oppdatering

Pressemelding fra Sony 16. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny oppdatering gir ukomprimerte 14-Bit RAW-filer 

Nye α7S II gir brukerne friheten til å velge mellom komprimerte og ukomprimerte 14-Bit RAW-filer når de fotograferer; Gratis oppdatering av firmware til flere modeller, blant annet α7R II.

Sony annonserte i dag at α7S IIvil være utstyrt med en oppdatering når den kommer i butikk senere i år. Oppdateringen for de nye α-kameraene gir muligheten til å kunne lagre komprimerte og ukomprimerte 14-Bit RAW-filer. Det er også planlagt at oppdateringen skal bli tilgjengelig for flere av α-kameraene, uten ekstra kostnader. Dette gjelder blant annet det nylig introduserte speilløse fullformatkamera, α7R II.

α7S II og α7R II er kompatible med Sonys voksende serie av α-Mount objektiver, som nå utgjør 64 forskjellige modeller, inkludert 13 'FE' fullformatobjektiver. Sony har som mål å utvide sin serie av E-mount-objektiver som støtter 35 mm fullformatsensorer til over tjue i 2016.

Powered by Labrador CMS