Panasonic AG-AC90A AVCCAM

Pressemelding fra Panasonic 23. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Oppgradert suksessmodell 

Panasonic lanserer en oppgradert modell av det populære videokameraet AG-AC90. Bildekvaliteten beholdes og funksjoner forbedres.

AG-AC90A AVCCAM leverer de samme krystallklare bildene som forløperen, men med forbedret nettverksegenskaper og en rekke nye nyttige funksjoner for den profesjonelle brukeren.

Objektivet har 12x optisk zoom og start-vidvinkel på 29,8 mm (tilsvarende 35 mm) til 383,7 mm. Kameraet har i tillegg F1.5-høyhastighetsobjektiv og 3MOS-bildesensorer med BI (bakbelyst sensor) for full HD-oppløsning.

– De nye funksjonene gir fotografen synsfeltet, bildekvaliteten og filformatene som er nødvendige for å tilfredsstille de høye kravene som stilles til videoproduksjon. De tre manuelle ringene (fokus, zoom og iris) gir allsidighet og bildekontroll, mens XLR-lydinngangene og de eksterne terminalene gir fleksibiliteten som er avgjørende for profesjonell bruk, sier Nela Pertl, europeisk markedssjef på produkter i Panasonic.

Videokameraets AVCHD-opptaksfunksjon støtter både PS-modus for progressiv bildeproduksjon i full HD og PH-modus for profesjonell bruk. Videre har kameraet en PM-modus for bruk i idrettssammenheng, samt en CS-modus som muliggjør overføring via nettverk. Det er også mulig å bruke et Eye-Fi-kort for å overføre data til en PC og laste opp data til en skyserver via en mobil ruter, noe som vesentlig reduserer tidsbruken på produksjonsarbeidet.

– Kameraet har flere nye nyttige funksjoner som for eksempel mulighet for kopiering av slot-to-slot-kort, stillbilde, innkopiering av dato og tid, variabel hvitbalanse og ulike indikatorvisninger. Dette øker brukervennlighet og potensiale i kameraet, sier Pertl.

AG-AC90A med minnekort er nå tilgjengelig til en veiledende pris på 14 980,- eks. mva.

Brukere av AG-AC90 kan oppgradere fastvaren på Panasonics nettside (http://panasonic.biz/sav/pass_e).

Powered by Labrador CMS