Panasonic Lumix G-objektiver

Pressemelding fra Panasonic 23. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Flere Lumix G-objektiver

Vi utvider Lumix G-serien med to Micro Four Third-objektiver til alle som ønsker å ta flotte portretter og landskapsbilder.

De nye objektivene passer til kameraserien Lumix G, og består av et 30 mm makroobjektiv (H-HS030) og et 42,5 mm portrettobjektiv (H-HS043)). Begge objektivene passer alle de speilløse kameraene i G-serien.

Fleksibelt makroobjektiv

Vårt nye makroobjektiv er spesielt designet for å ta landskaps- og nærbilder. Objektivet kommer med 30 mm vidvinkel (tilsvarer 60 mm ved 35mm-format), blender på F2.8, skarpt fokus og en høy detaljrikdom som gjør at alle detaljer kommer med – for eksempel ved bilder av insekter, mat og blomster. Ved å utnytte forstørrelse til faktisk størrelse, dybdeskarphet og fokusavstand på bare 10,5 cm yter objektivet maks selv ved krevende makroopptak.

Den raske autofokusen (240 fps) og MEGA O.I.S bildestabilisator gir rask, stabil og presis fokusering slik at du ikke går glipp av de flyktige øyeblikkene.

Skarpe portretter

Vår andre nyhet er et nytt 42,5 mm (tilsvarer 85mm ved 35mm-format) portrettobjektiv som lar deg ta bilder med myk og neddempet bakgrunn. POWER O.I.S bildestabilisatoren, 240 fps autofokus og blender på f1.7  gir mulighet til å utfolde seg kreativt ved for eksempel å ta portrettbilder i lyssvake forhold. Fokusdistanse på bare 31 cm gjør at du kan komme tett på motivet.

Begge objektivene (H-HS030 og H-HS043) passer perfekt til våre nylig lanserte kameraer GM5 og GF7, og inngår i et stort utvalg av kamerakropper og objektiver i G-serien. F

Powered by Labrador CMS