Panasonic Lumix GX7

Pressemelding fra Panasonic 1. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LUMIX GX7 med nyeste teknologi i klassisk kamerahus

Panasonic lanserer LUMIX DMC-GX7, en stilig, ny modell i høykvalitets-serien med LUMIX G Digital Single Lens Mirrorless (DSLM)-kameraer. LUMIX DMC-GX7 er det perfekte tillegget i foto-entusiastens verktøykasse, med avansert bildekvalitet selv med lite lys, manuelle og kreative kontroller for å uttrykke individualitet, og verdens første innebygde 90-graders snubare Live View Finder (LVF) på et DSLM-hus[1]. Brukeren får det perfekte bildet fra hvilken som helst vinkel, og tar fotografen tilbake til tidligere fototradisjoner.

LUMIX DMC-GX7 er et høyende-kamera både når det gjelder stil og kvalitet. Det har retro-design og topp bildekvalitet med den nylig utviklede 16 megapiksels (MP) Digital Live MOS Sensor og Venus Engine bildeprosessor. Dette gir enestående resultater, selv med lite lys. LUMIX DMC-GX7 sitt Contrast Auto Focus (AF)-system med Light Speed AF gir hurtighet og presisjon for enhver situasjon. 

De manuelle og kreative kontrollene gjør LUMIX DMC-GX7 til en drøm for den kreative entusiasten. De lar deg bruke foto og video til å skape unike inntrykk av daglige hendelser. Den vendbare LVF-løsningen og den høyoppløste berøringsskjermen gir fleksibilitet når du komponerer bilder, slik at du kan sette det opp for best mulig resultat.

LUMIX DMC-GX7setter ingen begrensninger for din kreativitet:

Pris og tilgjengelighet

GX7 kommer i sort eller sølvfarge, enten som enkeltstående kamerahus eller i to ulike pakker, en med den nye 14-42mm f3,5-5,6, en med nye 20mm f1,7. Produktene blir tilgjengelige i september, prisene er foreløpig ikke fastsatt.

Spesifikasjoner:

Powered by Labrador CMS