Panasonic Lumix GX8

Pressemelding fra Panasonic 16. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic Lumix GX8:

Hvorfor gå på kompromiss med bildekvalitet?

Nye Lumix GX8 setter nye standarder for bildekvalitet med vår første Dual IS bildestabilisator, en 20,3 megapiksel sensor, stor roterbar LVF og 4K. Kameraet garanterer skarpe bilder, uansett hvor du befinner deg.

I dag løfter vi sløret av vår nye Lumix DMC-GX8, det siste tilskuddet i vår kritikerroste Lumix GX-serie av High-performance DSLM-kameraer. Lumix GX8 bygger på suksessen til forgjengeren GX7, men er bygget med moderne 4K-teknologi og Panasonics første Dual IS bildestabilisator. Alt pakket inn i en kompakt og stilfullt design, så du kan ta med deg kameraet overalt.

Bildekvalitet i toppklasse

Med Lumix GX8 kan du være sikker på at bildene blir gode, uansett hvor du befinner deg. Kameraet har en integrert 20,3 megapiksel Digital Live MOS-sensor, som sammen med den nye Venus Enginge-prosessoren gir overlegen bildekvalitet. Du er sikret gode bilder, overlegen lysmetning og autentisk fargegjengivelse, så selv bilder tatt under lyssvake forhold blir skarpe.

Lumix GX8 har evnen til å ta konsekvent skarpe og klare bilder. Med kombinasjonen av en Lens Optical Image-stabilisator og en Body Image-stabilisator kan selv bilder tatt under store bevegelser stabiliseres, og du får klare bilder – fra vidvinkel til nærbilder.

Ta 4K-bilder med full kontroll

En av de mest betydningsfulle oppgraderingene er den nye 4k-videofunksjonen. Lumix GX8 kan ta høyoppløselig QFHD 4K-video i 3840×2160 ved 25p (50 Hz) eller 24p i MP4, i tillegg til Full-HD 1.920×1.080 ved 60p (50 Hz) video i AVCHD Progressive eller MP4 (MPEG-4 / H.264) format med praktisk fulltids AF-funksjon.

4K-funksjonen i den nye Lumix GX8 gir ikke kun en fantastisk videokvalitet, men også muligheten for oss å revurdere hele den fotografiske prosessen. Det betyr at du nå kan ta et 8 megapiksel stillbilde ut av 4K-videoen, så de magiske øyeblikkene kan fryses og nytes for alltid.

Lumix GX8 inneholder tre 4K-bildefunksjoner: 4K Burst Shooting, 4K BURST (Start/Stop) og 4K Pre-burst, som ble introdusert i den nylig lanserte Lumix DMC-G7.

Fleksibelt kamera

Lumix GX8 kommer med et nytt 2360k-dot display Live View Finder (LVF), som kan roteres fra 0 til 90 grader. OLED-skjermen på både LVF og den innebygde skjermen tilbyr lynrask respons når du vil filme eller ta bilder av motiver i bevegelse, mens 10.000:1 High Contrast gir perfekt fargegjengivelse. Kameraet tåler i tillegg vannsprut og støv, så det kan medbringes overalt.

Flere spennende funksjoner

Powered by Labrador CMS