INTERFOTO SKILLER UT VERKSTEDET

Interfoto har fisjonert ut verkstedet til eget selskap under navnet Fotocare AS. Samtidig blir Fotocare merkeverksted for Canon i tillegg til Nikon.

Fotocare blir med dette det eneste verkstedet i Norge for både Canon og Nikon, heter det i en pressemelding. I tillegg er Fotocare autorisert merkeverksted for blant annet Leica, Hasselblad, Broncolor, Visatec, Profoto, Pocket Wizard og Fujinon.

– Vi har lenge hatt et ønske om å assistere fotografer uansett merke, og vi gleder oss over å komplettere servicetilbudet med Canon. Vi har et utmerket samarbeid med Nikon, og vi har stor og god kontaktflate mot fotografer og forhandlere. At Canon nå er på plass, betyr at vi kan foredle servicevirksomheten helt uavhengig av Interfoto, sier daglig leder Vegard Kvamme i Fotocare i meldingen.

Han er Interfotos mangeårige servicesjef. Verkstedet har de siste årene spesialisert seg på profesjonelt utstyr, og ifølge pressemeldingen var det derfor naturlig for Canon å velge Fotocare som sin andre servicepartner i Norge. Staben er økt fra fire til seks serviceteknikere for å være dimensjonert for de nye oppdragene fra Canon-fotografene.

Fotocare AS vil inntil videre ha samme adresse som Interfoto. Det er planer om å utvide servicetilbudet på eksisterende produkter og leverandører.

Powered by Labrador CMS