Sony HDR-MV1

Pressemelding fra Sony 4. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HDR-MV1 Music Video Recorder lar deg filme og øyeblikkelig dele full-HD-videoer med hi-fi-lyd

Den nye HDR-MV1 Music Video Recorder fra Sony lar deg filme og dele dine musikalske øyeblikk med skarpe bilder og matchende lyd i studio-kvalitet.

Suveren lyd

Det portable og slanke HDR-MV1-kameraet er ideelt for å filme band-øvelser og konserter, eller til å spille inn gruppe-opptredener, solo-artister og instrumenter. Kameraet gir deg merkbart bedre resultat sammenliknet med videopptak fra din smarttelefon, og det er dessuten lett å koble seg trådløst til en smarttelefon eller nettbrett for en øyeblikkelig opplastning av innholdet på nettet når du er ferdig med å filme.

HDR-MV1 sikrer opptak med rik lyd, og kameraets høykvalitets 120-graders X-Y stereomikrofonen garanterer en suveren dybde og seperasjon. En måler på skjermen gjør det enkelt å sjekke og justere mikrofon-nivåene for å få klare opptak uten forvrengning. Kameraet er også utstyrt med en innebygget funksjon som beskytter mot signalforverring når lydnivået blir høyt, og om ønskelig kan du sette på en ekstern mikrofon eller koble instrumenter direkte til kameraet.

Under opptak sikrer Lineære PCM deg ukomprimert lyd som låter enda bedre enn en CD, og gjør MDR-MV1 til en ideell lydopptaker som kan stå alene når du ikke trenger foto-opptak. Ved å endre format til det internett-vennlige AAC-formatet, garanteres rask opplasting av innhold på internett. En høyttaler følger også med slik at du til enhver tid kan sjekke dine opptak.

Skarpe opptak i full-HD

En dynamisk lyd komplementeres av skarp video i full-HD, og kameraets 120-graders Carl Zeiss vidvinkelobjektivet får plass til hele bandet, enten det er snakk om filming av små øvingslokaler eller store scener. Med den bakbelyste Exmor R™CMOS-sensoren vil du få gode opptak selv i svakt opplyste klubber eller utendørskonserter og oppleve ekstremt lite bildestøy. Med «Audio Lip Sync» kan du dessuten være sikker på at lyd og bilde er helt synkronisert, uten irriterende etterslep.

Når de siste versene avtar, er du bare sekunder unna å dele hele opptredenen med verden. Innebygget trådløst nettverk kobler HDR-MV1 med din smarttelefon eller nettbrett og gjør det enkelt å laste opp dine videoer på nettet – uten behov for en PC. Bare berør ditt kamera mot en NFC-kompatibel Android-enhet og koblingen vil skje automatisk (kun for video). Du kan til og med bruke mobilen din som en fjernkontroll for å starte opptak og sjekke kameravinklene på skjermen.

Med MVR Studio-programvare (tilgjengelig for nedlastning fra Sonys nettsider for PC og Mac) kan du enkelt redigere, finpusse og dele dine opptak. Også tilgjengelig er bærevesken LCS-MVA som beskytter ditt videokamera når det ikke er i bruk.

Pris og tilgjengelighet:

Det nye HDR-MV1 Music Video Recorder fra Sony er tilgjengelig i begynnelsen av desember 2013, og vil ha en veiledende pris på 2 200 kroner.

Powered by Labrador CMS