Panasonic HX-A1

Pressemelding fra Panasonic 14. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ultrakompakt, lett og tøft videokamera.

Panasonic HX-A1 er med på alt, til og med i mørket.

Vi lanserer HX-A1, et såkalt kroppsnært videokamera som er skapt for tøffe forhold. Kameraet er bare litt over 8cm langt, 2,6 cm i diameter og veier lette 45 gram. Den ultrakompakte størrelsen gjør det ideelt til å montere på blant annet hjelm, sekken, sykkelen eller på hodet. Det gjør det enkelt å filme Full HD-video uansett hvor du ønsker å ta det med. For å henge med på tøffe eventyr er det også vanntett ned til 1,5 meter uten ekstra beskyttelse, støtsikkert opp til 1,5 meter, frostsikkert ned til -10 grader og står mot støv innenfor standarden IP6X.

A1_Top_DWi-Fi for deling og tilkobling

Ta med kameraet på rafting, ned skibakken, på båten eller når du er ute på sykkeltur med barna. Med den kompakte størrelsen, festemulighetene og høy bildekvalitet er det mulig å fange øyeblikkene fra uvanlige vinkler. Innebygd Wi-Fi gjør det enkelt å dele video på sosiale medier med venner og familie via Panasonic Image App (kameraet kobles til smarttelefon eller nettbrett).

WiFi gjør det også mulig å koble det sammen med et annet videokamera fra Panasonics 2015-utvalg. Det gjør at du kan se bildet HX-A1 filmer integrert i bildet på det andre kameraet, altså to videoer integrert i en. Dette gir mange spennende muligheter for å fange bilder fra ulike vinkler på samme tid.

Se i mørket

Et separat infrarødt lys og ‘Glasscover’ (Night Mode) gjør det mulig å filme i mørke forhold, slik som grotter eller når du er ute på kvelden og natten. Kameraet kan også enkelt festes på hodet sammen med en hodelykt.

Tilbehør

Det finnes et stort utvalg av tilbehør til HX-A1. Blant annet fester til sykkel, stropp-adapter for å feste kameraet til en stropp eller en karabiner, klips for å feste til caps, sugekopp for feste på båt eller surfebrett og ‘Twin Mount’ for å kombinere to kameraer, eller feste AX1 og det infrarøde lyset sammen.

HX-A1 vil være tilgjengelig juni 2015, og ha en veiledende pris på 2390 kroner.

Powered by Labrador CMS