Fujitsu Stylistic V535

Pressemelding fra Fujitsu 2. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fujitsu slipper nytt, “ruggedized” nettbrett for industrien

Nyheter:

- Det nye industri-nettbrettet STYLISTIC V535 tåler vann og støv1, harde slag og fall fra opp til 180 centimenter2

- Første realistiske alternative til dyre og skreddersydde håndholdte enheter for krevende arbeidsforhold

- Innebygd Windows 8.1 operativsystem garanterer lett integrasjon i eksisterende IT-miljø

På årets Mobile World Congress har Fujitsu i dag lansert det forsterkete nettbrettet STYLISTIC V535 som er spesialberegnet på industrien. STYLISTIC V535 tåler en trøkk og motstår støt og skrammer som ellers ville ta knekken på vanlige forbruker-nettbrett og tåler væsker1, støv1, støt og til og opp til 180 centimenter2 høye fall.

Med forsterket eksteriør sparer STYLISTIC V535 heller ikke på kruttet innvendig. Med Microsoft Windows 8.1 som operativsystem kan bedriften kjøre sine eksisterende forretningsapplikasjoner direkte i nettbrettet. STYLISTIC V535 inneholder også nyeste Atom quad-core prosessor og profesjonell konnektivitet samt tilvalgbart mobilt bredbånd, GPS og GLONASS navigasjon.

Med innebygd NFC-teknologi er Fujitsus nye nettbrett ideelt for bruk i lager, logistikk og luftfart og gjør det enkelt å spore varer uten å skanne strekkoder. Bruker som bærer hansker og verneutstyr vil sette pris på enkel pålogging via kontaktfri autentisering. STYLISTIC V535 er konstruert for å tåle et større spenn i arbeidstemperatur enn vanlige nettbrett og fungerer fint mellom -10°C og +50°C.

– Nettbrettet STYLISTIC V535 er et gjennombrudd. For første gang er et standard nettbrett, til og med ett med Windows 8.1 innebygd, tilgjengelig for industrimiljø hvor forbrukerorienterte enheter raskt vil svikte, sier Joerg Hartmann, Vice President Global Client Computing Devices at Fujitsu. Med et fullt forsterket nettbrett gjør Fujitsu det mulig for å bruke IT i miljøer som til nå har vært for tøffe for vanlige enheter med risiko for fall, fuktighet og støv– alt sammen faktorer som kan ta knekken på vanlig forbrukerrettet utstyr.

Pris og tilgjengelighet

FUJITSU Tablet STYLISTIC V535 er tilgjengelig nå. Pris avhengig av konfigurasjon.

Powered by Labrador CMS