Get box II

Pressemelding fra Get 23. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

I dag settes en ny standard i Norge – Get box II

I dag lanseres Get box II som vil ta tv-opplevelsen til et nytt nivå, og knytte bredbånd og TV sammen på en enklere og mer brukervennlig måte.

- Get endret folks tv-vaner i 2007da vi lanserte vår første Get boks med opptaksfunksjon, og få kan i dag tenke seg en tv-hverdag uten å kunne pause, spole eller ta opp programmer og serier. Nå ønsker kunder enkel tilgang til direkte-tv, strømme-tjenester og egne opptak, både hjemme og når de er på farten. Dagens lansering av Get box II er et viktig skritt for å gi kunder dette på Get-måten, sier administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

Get leverer samme brukeropplevelse over ulike fiberteknologier, og denne gangen er det Gets IP-tv kunder som er de første som får Get box II. Resten av kundene vil få tilgang i løpet av sommeren.

Get box II vil fra starten bli utstyrt med det kjente grensesnittet fra Gets HD PVR boks. Den har dobbelt lagringsplass, flere tv-tunere og langt kraftigere prosessorer enn tidligere modeller. Dette vil bli benyttet når de nye funksjonene og tjenestene samt et helt nytt grensesnitt etter hvert lanseres.

Hybrid-fiber versjonen av boksen, som kommer i løpet av sommeren, er den første ”alt-i-ett” boksen i markedet. Den har innebygget modem, telefoni, og to trådløse hjemme-nett. Med Get box II får kundene trådløst internett i hele huset, og den unike trådløse teknologien gir høyere hastigheter og bedre dekning enn andre bredbåndsleverandører i markedet. Det raske hjemmenettet vil etter hvert også levere tv-signalene trådløst i hjemmet, og Get box Mikro, nettbrett og smarttelefoner vil trådløst kobles opp mot Get box II.

- Med dagens lansering legger vi grunnlagt for neste generasjons brukeropplevelser på både tv og bredbånd. Vi tester nå ulike teknologiske løsninger som vil gi en unik brukeropplevelse med søk og anbefalinger på tvers av plattformene, sømløs tilgang til strømmetjenester, og tilgang til alt innhold på TV, nettbrett og smarttelefoner – uavhengig av tid og sted. Det er Get med god brukeropplevelse, avslutter Evensen.

Tekniske spesifikasjoner for Get box II:

Powered by Labrador CMS