Get box Mikro

Pressemelding fra Get 16. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Get lanserer Get box Mikro – morgendagens tv-boks.

Get lanserer tv-boks som markerer starten på en ny generasjon tv-tjenester fra Get.

– Get forandret folks tv-vaner i 2007 da vi lanserte vår første Get boks med opptaksfunksjon. Få kan i dag tenke seg en tv-hverdag uten å kunne sette tv- sendingen på pause, spole eller ta opp tv-programmer og serier. Nå, fem år senere, er vi snart klare med et nytt tv-konsept som igjen vil forandre måten vi bruker tv på, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Den første lanseringen i det nye konseptet er en helt ny Get boks – Get box Mikro. Den har tre ganger kraften til en vanlig tv-boks og er samtidig markedets minste. Den lanseres med det samme prisbelønte brukergrensesnittet i HD som den store Get-boksen, har digital surround lyd, er helt lydløs og er klargjort for nye og større oppgaver senere.

- Å lage verdens minste tv-boks var aldri noe mål i seg selv. Men å gi kunden den beste opplevelsen av teknologien, på en superenkel måte, har alltid vært veldig viktig, sier Gunnar Evensen. Get box Mikro vil etter hvert bli den nye startboksen for Get sine kunder, og erstatter i første omgang den ”sølv-fargede” startboksen. Senere vil Get box Mikro ha en sentral rolle i det nye tv- og underholdningskonseptet Get vil lansere i tiden fremover.

Powered by Labrador CMS