Get Mikro+

Pressemelding fra Get 13. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens minste tv-boks får en trådløs venn

Get lanserte verdens minste tv-boks i 2012. Nå lanseres nyskapningen Mikro+ som festes på toppen av Get box Mikro. Denne gir den lille boksen trådløs tilgang til interaktive tjenester og mer enn 4 500 leiefilmer.

–Da vi lanserte Get box Mikro i 2012, fikk kundene verdens minste tv-boks med tre ganger kraften til en vanlig tv-boks. Dagens lansering av den trådløse toppen gjør boksen interaktiv uten datakabling. I fremtiden trenger man heller ingen kabel for å se på tv eller surfe fra boksen forteller administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

Get box Mikro brukes ofte på tv nummer to og tre, for eksempel på soverommet eller i kjellerstua. Get-kundene får nå tilgang til filmleie og interaktive tjenester på Get box Mikro uten å måtte trekke ekstra nettverkskabel rundt i hjemmet. All styring av signalene går trådløst, mens innholdet leveres gjennom det eksisterende kabeluttaket.

I neste fase vil alle signaler gå trådløst. Det eneste Get box Mikro kunder da trenger er å koble til strømledningen for å få alle tjenestene trådløst hvor som helst i hjemmet.

– Get er inne i en spennende tid med mange nylanseringer. Den nye trådløse vennen til Get box Mikro er et nytt skritt på veien mot det integrerte tv- og underholdningskonseptet fra Get. Og dette er bare begynnelsen, avslutter Evensen.

Mikro+ trådløs topp for Get box Mikro er tilgjengelig fra i dag, kan bestilles fra www.get.no og koster kr. 199,-.

Powered by Labrador CMS