Gigaset ME

Pressemelding fra Gigaset 2. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gigaset ME: Utviklet for den beste opplevelsen

Introduksjon av smarttelefonene ME Pure, ME og ME Pro fra Gigaset

Berlin, 2. september 2015 - Smarttelefonserien Gigaset ME kombinerer vakker design med moderne teknologi for å gi en helt ny brukeropplevelse. Med ny fototeknologi, fantastisk lyd og flere smarte lifestyle-løsninger er de tyske produsentene klare for å ta opp kampen om smarttelefon-kundene. Gigaset ME og Gigaset ME Pure kommer med 5-tommers full-HD-skjermer, mens Gigaset ME Pro kommer med en 5,5 tommers full-HD-skjerm, perfekt for spill og underholdning.

Helt ny fototeknologi

Takket være den innovative teknologien i det safir-beskyttede kameraet vil bildene til Gigaset ME-serien se fantastiske ut, enten du er en fotoentusiast eller instagrammer. Bildene blir tatt på rekordrask tid – faktisk tar det bare 0,16 sekunder for autofokusen å stille seg inn på ME og ME Pure, og 0,2 sekunder for ME Pro. Alle versjonene kommer med en høyoppløselig 8 MP frontkamera med et 120 graders vidvinkelobjektiv. De to modellene ME og ME Pure kommer med henholdsvis 16 MP og 13 MP, mens versjonen ME Pro har et 20 MP kamera som vil øke pulsen til selv de mest kresne fotoentuasiastene. Kameraet tilbyr en fantastisk dybdeskarphet, og 5 cm-makroen er perfekt for nærbilder.

Focus Later-funksjonen er inspirert av SLR-teknologi og gjør at du kan fokusere på en del av bildet selv etter at det er knipset. Både ME Pro og ME tar opp film i skarp 4K Ultra-HD, mens opptakene til ME Pure har en oppløsning på 2K.

Rå Hi-Fi-lyd

Gigaset ME-serien leverer overlegen lyd i HD-kvalitet, og dekker alle moderne krav til talekvalitet og lydavspilling. Alle versjonene har Dirac HD-teknologi som er optimalisert for musikkavspilling av høy kvalitet, i tillegg til CSR Bluetooth-lydteknologi for trådløs overføring med Bluetooth i CD-kvalitet. I tillegg støtter Gigaset ME-serien høykvalitets-formater som FLAC, WAV og APE for en overlegen lyd når du er på farten. Gigaset har produsert såkalte in-ear-ørepropper med ”krøllefrie”, flate ledninger. To innebygde mikrofoner gjør at telefonene leverer stemmekvalitet av høyeste kvalitet, selv i bråkete omgivelser. En mikrofon registrerer støy som så filtreres bort takket være telefonenes innebygde teknologi, mens den andre mikrofonen er optimalisert for talebruk.

Ubegrenset ytelse

Med Snapdragon 810 i ME og ME Pro, samt Snapdragon 615 til ME Pure har samtlige versjoner kraftige 64-bits åttekjerners prosessorer. Dette i kombinasjon med grafikkprosessoren Adreno 430 (ME Pure: Adreno 405) sørger for at Gigaset-telefonene har en meget god ytelse og effektiv behandling av flere oppgaver på Android 5.0.1, i tillegg til krevende apper og 3D-spill.

3 GB med DDR4-minne (ME Pure: 2 GB, DDR 3) skaper også en meget god brukeropplevelse. Med 32 GB internminne (ME Pure: 16 GB) har Gigaset ME-serien tilstrekkelig med plass til musikk, bilder og filmer. Brukere som ønsker ytterligere lagringsplass kan dessuten kjøpe et rimelig Micro SD-kort på opptil 128 GB. Gigaset ME-serien er blant de første smarttelefonene i verden som er utstyrt med den oppdaterte USB-versjonen ”Type C”. Denne porten kan benyttes på begge sider, noe som betyr at sjansen for irriterende feilkoblinger og skadede USB-porter minimeres. Den nye standarden gjør også at smarttelefoner kan lades opptil dobbelt så hurtig som tidligere, og dataoverføringshastigheten er drastisk forbedret. Gigaset er allerede en godt etablert pioner når det kommer til batterikapasitet. Gigaset ME-batteriene er optimalisert for effektiv energibruk, og brukere kan snakke i telefonen i opptil 24 timer, eller høre på musikk i opptil 34 timer før batteriet må lades.

Masse tilleggsfunksjoner

Samtlige versjoner støtter to LTE høyhastighets kategori 6 SIM-kort med en overføringshastighet på opptil 300 Mbit/s (ME Pure: 150 Mbit/s). De er ikke låst til operatører, og fingeravtrykksensoren på baksiden har den nyeste krypteringsteknologien som sørger for en rask og sikker tilgang. Telefonene kommer med forhåndsinstallert antivirus-programvare fra Avira som beskytter sensitiv brukerdata. Med den innebygde infrarød-senderen kan alle Gigaset ME-telefoner forvandles til fullt funksjonelle TV-kontroller som kommuniserer med 95 prosent av dagens modeller. Gigaset ME Health Centre gir brukere tilgang til store mengder av informasjon, slik som skritteller og pulsmåler. Takket være en UV-sensor kan brukere også måle skadelig ultrafiolett stråling for å alltid beskytte seg mot solen.

Alle modeller kommer med en robust Type C USB-kabel og en adapter for forskjellige land. På nettbutikken til Gigaset kan du også finne annet tilbehør som beskyttelsesetuier og ”skins”. Alle Gigaset ME-modeller vil bli tilgjengelige i Europa og Kina i løpet av høsten 2015. Prisen vil ligge på 3 495 kroner for den billigste modellen Gigaset ME Pure, 4 495 kroner for standardmodellen Gigaset ME og 4 995 kroner for den mest avanserte modellen Gigaset ME Pro.

Powered by Labrador CMS