LG Nexus 5

Pressemelding fra LG Electronics 4. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

- En rød versjon av Nexus 5 fra LG og Google kommer til Norge i slutten av mars og gir farge til utvalget av smarttelefoner i toppklassen.

– Den populære smarttelefon-modellen Nexus 5 er et resultat av samarbeidet mellom LG og Google og blir nå lansert i Norge i rød versjon. Nexus 5 er den første Google-telefonen som vil være tilgjengelig i fargene: rød, hvit og svart.

Den populære mobiltelefon, som ble lansert i oktober 2013, har fått ros for sin elegante design og ytelse. Nexus 5 er utstyrt med en Qualcomm Snapdragon 800-prosessor, høy oppløselig Full HD IPS-skjerm på fem tommer og har den nyeste versjonen av Googles operativsystem, Android 4.4 KitKat.

- Nexus modellene fra LG har alltid handlet om å gjøre ting annerledes, og forbrukere som deler denne filosofien har vært våre mest lojale fans, sier Susanne Persson, nordisk produktspesialist for mobiler i LG Electronics. Vi tok med oss denne filosofien videre til den sporty røde versjonen av Nexus 5, som vi tror vil fange interessen til forbrukere som liker å uttrykke seg og er litt vågale, fortsetter Susanne Persson.

Pris og tilgjengelighet

Den røde Nexus 5 er lansert i et begrenset opplag i Norge og forventes å være tilgjengelig fra slutten av mars til en veiledende pris på 3499 NOK.

Powered by Labrador CMS