LG Nexus 5X

Pressemelding fra LG Electronics 12. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG og Google presenterer Nexus 5X - i november kommer den avanserte Nexus-mobilen til Norge

– Resultatet av det tredje samarbeidet mellom LG og Google, blir første smarttelefon som kommer med Android 6.0 Marshmallow. Den vil være tilgjengelig i butikk fra midten av november.

Nexus 5X er LG Electronics og Googles tredje samarbeid rundt utvikling av smarttelefon, og er den mest avanserte Nexus-mobilen til nå. Nexus 5X kommer med Android 6.0, Marshmallow, som er det nyeste operativsystemet for mobile enheter fra Google. Marshmallow leverer imponerende ytelse, fantastisk bildebehandling og forbedret sikkerhet. Nexus 5X kombinerer det beste fra LG og Google i ett produkt. I dag har modellen premierevisning i Stockholm for nordiske journalister og i midten av november vil den være tilgjengelig i Norge.

– Det nordiske markedet har tatt til seg våre tidligere Nexus-modeller med åpne armer. Spesielt Nexus 5 har vært en virkelig favoritt blant norske forbrukere, sier Kristoffer Ejebro, nordisk produktspesialist for mobiltelefoner i LG Electronics. Dette er noe vi har bygget videre på med Nexus 5X, og vi er veldig glade for å kunne tilby norske forbrukere den fantastiske maskinvaren sammen med den nyeste og absolutt beste Android-opplevelsen fra Google.

Kraftfull og rask

Med Nexus 5X, får du en smarttelefon med superskarp 5,2-tommers full HD IPS-skjerm som er basert på avansert In-Cell touch-teknologi. Skjermen er mer responsiv og mer lyssterk og skarp, også utendørs. En kraftfull Qualcomm Snapdragon 808-prosessor, gjør at Nexus 5X raskt og uten forsinkelser kjører alle applikasjoner som du kan tenke deg. Den nye og raske USB Type C-porten gjør det mulig å lade i ti minutter som gir strøm til nesten fire timer med bruk.

Fantastiske bilder i enhver situasjon

Nexus 5X har et 12,3 MP-kamera på baksiden og frontkamera med 5-megapiksler. Både kameraet på baksiden med 1.55µm-sensor og frontkameraet med sensor på 1.4µm, tar inn mer lys en noen av de tidligere Nexus-mobilene.Den lar deg ta enda bedre bilder med imponerende detaljer, selv under dårlige lysforhold. Med Nexus 5X kan du i tillegg filme med både 4K-oppløsning og i sakte film, noe som gjør mobiltelefonen til den mest avanserte Nexus-modellen for multimedia.

Forbedret sikkerhet med fingeravtrykksleser

Nexus 5X er utstyrt med Nexus Imprint, en fingeravtrykksleser plassert på baksiden med god rekkevidde til fingrene. Du åpner og lukker telefonen med enkel berøring av fingertuppene på laseren. For brukere i USA, kommer Nexus Imprint også til å fungere med Android Pay, for enkel og rask betaling hos tusenvis av forhandlere rundt om i landet.

Priser og tilgjengelighet:

Nexus 5X har forventet tilgjengelighet i norske butikker fra og med midten av november til veiledende pris på 4190 kr for 16GB og 4690 for 32GB.

Tekniske spesifikasjoner*:

* Spesifikasjon og farge kan variere mellom ulike regioner og land, og kan endres uten varsel.

Powered by Labrador CMS