TomTom Runner 2

Pressemelding fra Tomtom 3. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Løp til rytmen av over 500 sanger fra klokken på håndleddet

TomTom gjør sin prisvinnende serie av GPS-klokker enda bedre med en integrert musikkspiller og aktivitetsmåling døgnet rundt

TomTom (TOM2) lanserte i dag den helt nye GPS-klokken, TomTom Runner 2, som kommer med integrert musikkspiller og som gjør det enda enklere å yte ekstra på løpeturen. Nå trenger ikke lenger løpere å feste telefonen rundt armen eller irritere seg over ledninger som er i veien underveis i løpeøkten. TomTom Runner 2 gir dem alt de trenger i en intuitiv enhet som festes på håndleddet.

3GB tilgjengelig for lagring av musikk på TomTom Runner 2 betyr at brukere nå kan la telefonen være igjen hjemme når de er på løpetur, men samtidig ha tilgang til over 500 sanger* som overføres direkte fra deres håndledd. GPS-klokken strømmer nemlig musikk til en rekke Bluetooth®-hodetelefoner og kommer også forhåndsopplastet med Running Trax – en anerkjent 30-minutters miks av motiverende, høyenergi og fengende

danselåter fra noen av verdens beste DJs, satt sammen av Ministry of Sound. Spillelister kan også enkelt lastes ned til TomTom Runner 2 fra iTunes eller Windows Media® Player.

– Vi vet at musikk spiller en viktig rolle i å motivere og forbedre løpsprestasjon, men å løpe med en smarttelefon festet på kroppen er alt for ofte en ukomfortabel opplevelse. Vår fjerde generasjon GPS-løpsklokke kombinerer motivasjonen som musikk leverer med en innebygd pulsmåler, GPS-informasjon i sanntid og aktivitetsmåling 24/7. Dermed er det enda enklere for løpere å måle sin fremgang, forbedre formen og til syvende og sist få mer ut av hver løpetur, sier Corinne Vigreux, Managing Director, TomTom.

TomTom Runner 2 har en innebygd pulsmåler som presist måler puls og lar deg trene smartere ved å bruke ulike pulssoner - uten at du trenger å løpe med en reim over brystet. Multi-sport-moduset gjør at alle innendørs- og utendørsaktiviteter kan måles, inkludert løping, sykling, svømming, løp på tredemølle, freestyle og gruppetimer på treningssenteret.

Presis GPS-sporing er også inkludert i TomTom Runner 2 for å levere informasjon i sanntid, og inkludere tid, distanse, hurtighet og antall forbrente kalorier. I tillegg registrer 24/7-aktivitetsmåleren i klokken skritt, antall aktive minutter, distanse, forbrente kalorier og søvn gjennom hele døgnet, og brukeren kan sette seg daglige og ukentlige mål og enkelt se progresjonen på klokken eller via TomToms MySports-app.

Statistikker kan lasts opp via MySports-appen og vurderes trådløst på en rekke plattformer, som på TomTom MySports, RunKeeper, Nike+, og flere.

TomTom Runner 2 vil inkludere følgende modeller:

Pris og tilgjengelighet

TomTom Runner 2 Cardio + Music vil være tilgjengelig fra oktober, og vil ha en veiledende pris på 2399 kroner.

Andre funksjoner tilgjengelig på GPS-klokken TomTom Runner2 er:

*Based on an average length of song. Total number of songs may vary depending on length and size of files.

**Available via update by end of 2015.

*** Environmental factors may impact use under water, for more information please refer to the

manual on tomtom.com

Powered by Labrador CMS