Eier av konkursrammede Spaceworld Soundgarden AS, Jan Inge Solheim, er åpen for å etablere ny drift i en del av butikkene. Foto: Stian Sønsteng
Eier av konkursrammede Spaceworld Soundgarden AS, Jan Inge Solheim, er åpen for å etablere ny drift i en del av butikkene. Foto: Stian Sønsteng

SOLHEIM ÅPEN FOR NY DRIFT

Eier av konkursrammede Spaceworld Soundgarden AS, Jan Inge Solheim, åpner for å etablere ny drift i en del av butikkene samt økt nettsatsing.

Publisert

– Jeg vil forsøke å etablere ny drift i en del av butikkene. Vi får se om det er mulig å gjøre avtale med boet om overtagelse av aktiva, sier han til E24 torsdag kveld.

Jan Inge Solheim, som eier selskapet gjennom Skagen Invest & Consult AS, er daglig leder og styreleder, og leverte i går på vegne av styret i Spaceworld Soundgarden AS begjæring om oppbud.

Fredag morgen er det uvisst hvor lenge Spacworld Soundgarden-butikkene vil holde åpent.

På spørsmål fra E24 om han er villig til å gå inn med ny kapital i et eventuelt nytt Spaceworld Soundgarden, svarer Solheim:

– Ja, det kan jeg være, uten at jeg kan tallfeste det nå, sier Solheim.

Etter at nyheten først ble omtalt på elektronikkbransjen.no i går ettermiddag, har konkursen fått bred omtale i media. E24 har vært i kontakt med bostyrer Karen Margrethe Rime:

– Leverandørkravene er på 52 millioner, og det omfatter trolig noe av pantekravene, men ikke alle. På toppen kommer også de offentlige kravene, sa Rime til E24 torsdag ettermiddag.

Hun sier det arbeides med en eventuell videreføring eller salg av deler av butikkene.

– Det blir trolig ikke aktuelt at noen overtar alle butikkene, sier Rime til E24.

Solheim sier til E24 at hans fremtidsplaner er knyttet til hva han kan bidra med i et eventuelt nytt konsept, og bekrefter overfor E24s journalist at det i så fall vil inkludere en økt satsing på netthandel.

Les også: Spaceworld Soundgarden konkurs

Powered by Labrador CMS