Hans Christian Andersen i Sahaga. Foto: Stian Sønsteng

SAHAGA PARTNER MED SELEK

Sahaga AS har inngått samarbeid med danske Selek AS, og får 600 nye varelinjer i porteføljen.

Publisert

Samarbeidet innebærer at Sahaga, som til nå kun har solgt radioer, får rundt 600 nye varelinjer i nye kategorier i sortimentet.

Claus Peterson i Selek. Foto: Selek.

– Kategorier som spill- og mobiltilbehør er veldig viktige for oss. I tillegg lanserer Selek nye kategorier som klær med innlagt varme og møbler med blåtann og lyd. Selek er et spennende selskap, og vi forventer mye av samarbeidet, sier Hans Christian Andersen i Sahaga i en pressemelding.

Han ikke bort fra at Sahaga vil styrke sin posisjon i Norge ved å kunne tilby andre produkter i tillegg til radio.

– Jeg er overbevist om at markedet for radio i Norge vil bestå, men flere vil nok tenke at det er nyttig å kjøpe både radio, audiokabler, mobiltilbehør, hodetelefoner og TV-oppheng på ett sted, sier Andersen.

Selek AS holder til i Aalborg i Danmark, og Claus Peterson i selskapet uttrykker i pressemeldingen glede over å være representert i det norske markedet gjennom Sahaga.

– Vi har kjent folkene i Sahaga gjennom mange år, og vet at de setter service like høyt som oss i Selek, sier Pettersen.

Jeg er overbevist om at markedet for radio i Norge vil bestå

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 1/2020, som ble distribuert 13. februar. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS